Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha összetörtem az iphone-om de nem merem elvinni szervizbe?
Azért mert vannak benne rólam meztelen fotók amiket nem szeretnék,ha mások is látnának :D
Valami ötlet? Azt olvastam kb 1 óra kicserélni a kijelzőt meg hátlapcsere ,ha ott nézném végig gáz lenne? :D
Hát téged sem az eszedért szeretnek az már biztos..
Drága készüléket tönkre vágni pár idétlen meztelen fotó miatt??? A törlés funkció nem dísznek van a telefonban.. Hát igen.... most már értem miért mondják, hogy
"okos telefon".. ha már a tulajdonosa ostoba..legyen valaki okos is..:)
Neaggódj, a képeid biztonságban vannak (az apple szerverein) :D
Komolyan. Nem nézik meg a személyes dolgokat.
akkor elviszem :D és nem a képek miatt tört össze neked meg az értő olvasás gyakorlását ajánlom,ha én akkora hülye vagyok..
Azért tört össze mert ideges voltam és idegből földhöz vágtam de mivel ingyen volt a telefon annyira nem izgatott csak most jöttem rá,hogy a samsung amit utána vettem egy szart se ér jobb telefonra meg nincs pénzem így maradt ez a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!