Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet biszex vagyok?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkoztam ezen a dolgon ,hogy mit kezdjek vele de egyre többször gondolok arra ,hogy egy nővel is eltudnám képzelni. Szerintem amit lehetett sorozatot,filmet megnéztem már ami ehhez kapcsolódik és bejött a dolog.Viszont félek tőle kicsit ,főleg hogyha tényleg így van a környezetem mit szólna.2014. okt. 12. 18:07
1/5 anonim válasza:
Egyrészt a kornyezetedből nem kell mindenkinek tudnia, másrészről elég toleráns világbban élünk már.. Szerintem probáld ki, és dönts utána
2/5 anonim válasza:
Az a baj, hogy ez nem eldöntés kérdése... Igen, valószínüleg az vagy. De ma már sokkal toleránsabbak az emberek ezzel kapcsolatban (főleg, ha egy nőről van szó) szóval emiatt nem kell aggódnod, hogy mit szólna hozzá a környezeted :) És neked is könnyebb lesz ha elfogadod, mert akkor következik a tagadó fázis, ami viszont 1.: nem vezet semmire, 2.: Csak depisebb leszel tőle...
3/5 anonim válasza:
Szerintem feleslegesen hergeled magad. Ha biszex lennél, akkor arról tudnál, nem pedig csak a homályban derengne valami. Azt akarom mondani, hogy lenne kézzelfogható "bizonyítéka": egy nő, aki tetszik, akihez vonzódsz, vagy akibe szerelmes vagy.
4/5 A kérdező kommentje:
Többször előfordult ,hogy buliba lánnyal smároltam de eleinte csak ilyen hopp megtörtént meg csak buli volt blabla, de most úgy érzem ,hogy ez változott és ,hogy lehet többet is eltudnék képzelni , de nem ismerek ilyen lányokat a barátaimmal meg erről nem szívesen beszélnék még ,amíg mondjuk nem történik valami 'kézzelfogható'.
2014. okt. 12. 18:16
5/5 anonim válasza:
Bármelyik lányt ra lehet venni, hogy egy kaland erejéig bi legyen. Ha legközelebb lánnyal smarolsz bulin, nyulj a punciahoz, mindegy hányan néznek aztán vonuljatok félre es innentől a fantaziadra van bízva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!