Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet biszex vagyok?

Figyelt kérdés

Volt egy több évig tartó kapcsolatom (persze sráccal). a vele valo szakitas rettenetesen megviselt, alig birtam feldolgozni. végul a bulival sikerult. rengeteget fiuztam, de mindenki csak Azt akarta tőlem.. mára már nagyon rosszul vagyok attól, h bár én komolyat szeretnék, de egy fiu sem akar tobbet.

mostanában sokszor jár az agyamban milyen lenne egy csajjal. multkor még csak a szexen gondolkoztam de már most azon h milyen lenne jarni egy csajjal.

eddig még csak annyi volt h egyszer bulibol smaroltam egy idegen lannyal, de azt nagyon elveztem.

az elkeseredettseg miatt fantazialok lanyokkal, vagy biszex lennek?

bocsi az ekezetekert.

20/L

2014. szept. 13. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:

És ha igen? Ha csaj mellett találod meg?

A te életed! Senki nem éli le helyetted, senki nem veszi át a terheid.

Sőt! Nagyobb a választék! :)

A beszólokat enged el a füled mellett!

2014. szept. 13. 17:12
 2/5 anonim válasza:
Igazából a csókolózós dolog elég gyanús,szóval lehetséges,de ez nem baj,szerintem nem rossz dolog annak lenni,én is inkább a lányokért vagyok oda.
2014. szept. 14. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem csodalom, h a modern "fiuktol" mar hanynod kell... Az a baj, hogy azok a diszkohulladekok, nem igazi ferfiak... Ilyen vilagban teljesen meg tudom erteni, h lanyra vagysz, ultragazok a modern hapsik... De azert ne ird le teljesen a ferfi nemet, vannak még igazi, jo pasik, akik mellett nonek erezheted magad, es nem csak "azt" akarjak, hanem komolyak a szandekaik...

28/F

2014. okt. 4. 16:31
 4/5 Kristabell ***** válasza:
Szia!Én eddig kb minden barátnőmmel smároltam,és hidd el,nagyon sok olyan lány van aki vonzódik a lányokhoz,de még nem feküdt le egyel sem.Ez lányok részéről sokkal elfogadhatóbb a társadalomban,mind a fiúk részéről(melegekre gondolok).Nagyon sokan tartják ezt szexinek és vadítónak.A fantáziálás ezek után normális,énis néha gondolok arra,milyen lehet lánnyal járni,és olyan is előfordul,hogy valakire nem úgy nézek,mint egy barátnőre,hanem mint egy nőre:)Ebben nincs semmi szégyellni való,szerintem izgalmas és érdekes.Ugyan én még nem jártam lánnyal,de egyszer biztos kipróbálnám,ha lenne egy olyan,aki megfog.
2014. okt. 12. 10:44
 5/5 anonim válasza:
Azért a fantáziálás, a "buliból" csajokkal, barátnőkkel smárolás és a lánnyal együtt járás számomra más-más szint. Nagyon sok lány van, akinek megfordul a fejében (én sem vagyok kivétel), talán még az is gyakori, hogy valaki bevállal csajos kalandokat, de addig kevesen jutnak el, hogy együtt járjanak egy másik lánnyal. Ahhoz azért már jóval több kell, mint a vágyak fellángolása.
2014. okt. 12. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!