Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet biszex vagyok?
Volt egy több évig tartó kapcsolatom (persze sráccal). a vele valo szakitas rettenetesen megviselt, alig birtam feldolgozni. végul a bulival sikerult. rengeteget fiuztam, de mindenki csak Azt akarta tőlem.. mára már nagyon rosszul vagyok attól, h bár én komolyat szeretnék, de egy fiu sem akar tobbet.
mostanában sokszor jár az agyamban milyen lenne egy csajjal. multkor még csak a szexen gondolkoztam de már most azon h milyen lenne jarni egy csajjal.
eddig még csak annyi volt h egyszer bulibol smaroltam egy idegen lannyal, de azt nagyon elveztem.
az elkeseredettseg miatt fantazialok lanyokkal, vagy biszex lennek?
bocsi az ekezetekert.
20/L
És ha igen? Ha csaj mellett találod meg?
A te életed! Senki nem éli le helyetted, senki nem veszi át a terheid.
Sőt! Nagyobb a választék! :)
A beszólokat enged el a füled mellett!
Nem csodalom, h a modern "fiuktol" mar hanynod kell... Az a baj, hogy azok a diszkohulladekok, nem igazi ferfiak... Ilyen vilagban teljesen meg tudom erteni, h lanyra vagysz, ultragazok a modern hapsik... De azert ne ird le teljesen a ferfi nemet, vannak még igazi, jo pasik, akik mellett nonek erezheted magad, es nem csak "azt" akarjak, hanem komolyak a szandekaik...
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!