Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy tanár a sulimban. Én 15, ő 35. Szerintetek is
reménytelen?
Figyelt kérdés
A sulimban tanít, nagyon tetszik. Nekem nincs vele órám, de volt velünk egy közös programon az osztályával. Mindvégig szinte csak négyünkkel foglalkozott, és nem akartam, hogy vége legyen annak a napnak. Tudom, nem vagyok normális, hogy egy tanárról álmodozok, főleg, hogy 20 év a korkülönbség. Egyszer meglátott engem az egyik tanítványával, és mondta neki, hogy "aranyos" vagyok. Titokban nagyon örültem neki. vicces, aranyos, és amikor látom a folyosón, mindig elveszek a szemeiben. Nagyon szépek. Úgy tudom van egy kisfia, épp ezért lehetetlennek tartok bármit kettőnk között. Szerintetek lenne esélyem?
Én sem mernék közeledni:/ Meg most nagyon kiakadtam, elvileg januárban elmegy Ausztriába gépeket szerelni:'( Valószínű csak addig van időm látni. És ajj.. jó tudom, amúgy sem lenne esélyem de azért legalább láttam és beszéltem vele néha.
Utolsó szerintem neked lenne esélyed, hogyha nincs gyűrűje, tetszik is meg minden:). Lehet, hogy te is tetszel neki, csak nem mondja, vagy nem volt ideje megismerni. Kérj tőle külön órákat, vagy mondjuk mobilszámot, hogy többet tudjatok beszélni és lehet lesz is valami belőle:D Mondjuk fura, hogy én írok tippeket egy idősebbnek, de szurkolok nektek azért. :)
2014. okt. 15. 01:12
22/31 anonim válasza:
Vissza néztem még egyszer, az élvezd a gimit! jeligére hallgató csaj vagyok. élvezem ám :DD de ugye azért ebbe az örömbe azért üröm is keveredik. Ugyanis nyilván azért nem lesz köztünk soha semmi, mert családja van és mindketten tudjuk, hogy ebbe nem rondíthatok bele.
Szóval az azért néha rossz látni, hogy ha nem így lenne, akkor már össze jöttünk volna... De ettől csak még jobban tisztelem, hogy nem próbálkozik ÚGY :)
2014. okt. 16. 17:00
23/31 A kérdező kommentje:
Igazad van:) Én is tisztelem az "enyémben", hogy soha nem tenne ilyet. De közbe meg rossz is mert érted...
2014. okt. 16. 17:57
24/31 anonim válasza:
Nálam meg az a rossz, hogy tisztában vagyok azzal, hogy ő nem hűséges a feleségéhez (azt hagyjuk, hogy honnan, de biztos), csak én ugyebár diákja vagyok, szóval felejtős. Arról nem is beszélve, hogy szépnek tarthat, de vonzalmat elképzelhetetlennek tartom, hogy érezne.....:(
2014. okt. 16. 18:25
25/31 A kérdező kommentje:
Ezen most meglepődtem. Amúgy megértem, sejtem milyen érzés lehet.
2014. okt. 16. 18:46
26/31 anonim válasza:
Miért lepődtél meg? :)
2014. okt. 16. 18:50
27/31 A kérdező kommentje:
Hát, nem gondoltam volna, hogy hűtlen a feleségéhez. Jó, persze vannak ilyenek, csak olyan furcsa.
2014. okt. 16. 22:30
28/31 anonim válasza:
Ja, mondjuk legelőször nekem is leesett az állam, de végül is elfogadtam benne, hogy ilyen, már nagyon régóta házas.
2014. okt. 16. 23:43
29/31 A kérdező kommentje:
Hát én ilyeneket nem tudok megérteni. Ha nem szereti a feleségét, miért nem válik el? Vagy ha szereti, miért csalja meg? Szóval ennek szerintem semmi értelme nem lenne.
2014. okt. 17. 20:37
30/31 anonim válasza:
Szerintem ebbe inkább ne bonyolódjunk bele, nem szeretnék "offolgatni". Max privibe írj, és beszélgethetünk. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!