Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanár-diák viszony? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanár-diák viszony? Többi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok most tényleg csak a normális válaszokra és tanácsokra vagyok kiváncsi, mert ez az egesz nagyon furcsa. pontosan 1 éve bejön nekem egy tanár: én 15 vagyok , ő 28. se felesége se barátnője.midig visszaköszön nekem, és sokszor nézünk egymás szemébe is: van olyan nap amikor nem köszönünk egymásnak csak ülök a lépcső elötti padokon és amig elmegy előttem mindig a szemembe néz, és sokan mondták hogy amikor elkapom a tekintetemet ilyenkor, akkor ö halványan mosolyog. sokkakkal köcsög, de velem mindig kedves volt, és a lényeg nekem nagyon bejön, és próbálom elfelejteni de nem megy, és minden nap látom meg stb... mit tegyek? nagyon belezúgtam meg jóképü is..( lehet ebböl valami majd ha 18 leszek és elmegyel a sulibol?)

2014. okt. 11. 21:41
 1/9 Tibohr ***** válasza:
88%
Vagy igen vagy nem, de a vagy az biztos
2014. okt. 11. 21:43
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Ez csak rajtad,és rajta múlik.Bár a korkülömbség,nagy...elég nagy...DE (!!!) ha ettől mind a ketten el tudtok tekinteni,és kitartanátok egymás mellett..hát akkor!Senkinek semmi beleszólása nincs,hogy te kivel kezdesz ki
2014. okt. 11. 21:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ebből lehet persze.Egy életre való depresszió,meg reménytelenség.Gondolkodnod kellene.
2014. okt. 11. 21:48
 4/9 A kérdező kommentje:
hidd el gondolkodok, de nagyon nehez , fülig belezúgtam..és van olyan amikor mélypont mert nem látom,nem néz rám, de az felemelő érzés amikor köszön és mosolyog rám :)
2014. okt. 11. 21:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elszomorítani,de nekem ez olyan hirtelen fellángolásnak tűnik.

De lehet hogy tévedek :) azért jól vigyázz!

2014. okt. 11. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok.Fellángolás meg hogy felnézel rá,csak te a bolhába elefántot látsz.Egy normális értett ember nem kezd egy 15 éves kisgyerekkel.Főleg ha majd ő gyereket akarna,mondjuk te 18 vagy(mert megvárja),akkor mi lesz,ő se lessz fiatalabb,és megvan a férfiakban az apai ösztön.Bocsánat márameikben.De lehet hogy felcsinálna és otthagyna,vagy te őt valami rinyával.Nem lenne jó,de ebbe ugyebár te se és az itt válaszolók sem gondolnak bele.Met hát minek.
2014. okt. 11. 22:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, de édes vagy. :) A szemedbe néz, és visszaköszön? Mosolyog is rád? Nyilván szimpatikus vagy neki, de hidd el, nem szerelmes beléd.
2014. okt. 11. 22:37
 8/9 anonim válasza:

Csak úgy mondanám hogy nem reménytelen.(rövid sztori):Szánalmas vagy nem de én is bele voltam zúgva a tanáromba és "össze is jöttünk".Végül gyorsan vége lett mert jobban megismertem stb...Ja és 2 gyereke volt,feleséggel együtt ami ez valjuk be gáz de megtörtént.

Rádásul rengeteg olyan híres embert vagy átlagos embert ismerek akik boldog házasságban élnek úgy hogy van vagy 10 év korkülönbség.

Tény így hogy kiskorú vagy ezt nem kéne.Tarsd vele a kapcsolatot és ha felnősz és még mindig így látod a dolgokat hát hajrá!

(Emberek legyetek egy kicsit nyitottabbak és befogadóak, vagy tudjátok: egyszer élünk.

2014. okt. 22. 22:23
 9/9 anonim válasza:

Én ugyanígy vagyok, szívesen beszélgetnék veled, írj privátot! :)

16/L

2015. szept. 11. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!