Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy tanár a sulimban....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy tanár a sulimban. Én 15, ő 35. Szerintetek is reménytelen?

Figyelt kérdés
A sulimban tanít, nagyon tetszik. Nekem nincs vele órám, de volt velünk egy közös programon az osztályával. Mindvégig szinte csak négyünkkel foglalkozott, és nem akartam, hogy vége legyen annak a napnak. Tudom, nem vagyok normális, hogy egy tanárról álmodozok, főleg, hogy 20 év a korkülönbség. Egyszer meglátott engem az egyik tanítványával, és mondta neki, hogy "aranyos" vagyok. Titokban nagyon örültem neki. vicces, aranyos, és amikor látom a folyosón, mindig elveszek a szemeiben. Nagyon szépek. Úgy tudom van egy kisfia, épp ezért lehetetlennek tartok bármit kettőnk között. Szerintetek lenne esélyem?

2014. okt. 12. 02:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Te egy agybeteg vaaaaagy!!! Nem vagy eszednél!!! Hogy mersz ilyet még csak feltételezni is, hogy van nála esélyed? Még gyereke is van!! Ébredj fel édeske!
2014. okt. 13. 15:42
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Lehetetlen nincs, de tényleg kb. alig van erre esély. Persze előfordul nagy-nagy ritkán ilyen egy tanár és egy diák között (úgy, hogy kölcsönös is az érzés), olyan is van, hogy lesz is belőle komolyabb dolog, de tényleg nagyon kevés ilyen eset van. Általában a diák fantáziál a tanárról, aztán majd idővel "kinövi" és továbblép. :)
2014. okt. 13. 15:51
 13/31 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: nem én vagyok az egyedüli ilyen, nem kell egyből le agy betegezni,csak mert tetszik egy számomra elérhetetlen ember. Ezzel nagyon sok tinit le agy betegeztél. Fogadni mernék, hogy te nem voltál ilyen helyzetben, különben máshogy gondolkodnál, édeske.

Utolsónak köszönöm, lehet, hogy igazad van:)

2014. okt. 13. 18:40
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen.:) Én is voltam már ilyen helyzetben - sőt, vagyok is, de mindegy - , úgyhogy tudom, miről beszélsz. De szerintem - ha nem is mostanság még, de - amikor már nem fog tanítani, el fog múlni az érzés. (De persze az is lehet, hogy előbb is.)
2014. okt. 13. 19:02
 15/31 anonim ***** válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok, ráadásul most még a tanár is rátesz egy lapáttal, hogy viccesen flörtölget velem, érdeklődést mutat...persze mindketten tudjuk, hogy nem lesz semmi. Csak lazára vesszük, élvezzük a helyzetet h bejövünk egymásnak és szócsatázunk, de soha nem lesz fizikai kapcsolat köztünk. Addig meg miért ne férne bele bármi a dologba, amíg az nincs? :D Élvezd a gimit! :DD
2014. okt. 13. 22:03
 16/31 A kérdező kommentje:

Hát remélem, hogy elmúlik előbb-utóbb. Mindig nézem mikor jön be a suliba és ááá:D Egyébként ha te is ilyen helyzetben vagy, akkor neked még összejöhet a dolog:)

Utolsó, de jó neked:D nekem is ilyen vicces, laza fajta, ezért is tetszik:) nemigazán a külseje miatt, de a szemei gyönyörűek. Na mindegy szóval ő is olyan személyiség, csak nem sokat beszélünk, mert ugye nem tanít. Na majd lesz valahogy:) te is élvezd a gimit! (Ha gimis vagy:))

2014. okt. 14. 00:18
 17/31 anonim ***** válasza:
Köszi, aranyos vagy, de nekem aztán semmi esélyem se lenne, sajnos tudom jól. Házas, gyerekek, lehetetlenség..... Meg mi se beszélünk kb. egy szót se, kedvelni kedvel, azt érzem, esetleg szépnek is tart, de ennyi.:)
2014. okt. 14. 17:15
 18/31 A kérdező kommentje:
Dettó ugyanez. Mivel van egy kisfia, ezért gondolom felesége is, szóval... nekem sincs semmi esélyem. Rám egyszer mondta valakinek (akivel látott), hogy aranyos vagyok, de ezt kérdésbe is leírtam. De kb. ennyi. Remélem lesz még alkalmunk velük beszélgetni. (neked is) :)
2014. okt. 14. 18:02
 19/31 anonim ***** válasza:
Hát engem tanít, de mégse beszélgetünk. Igazából nem is igen merek közeledni...:P
2014. okt. 14. 18:51
 20/31 anonim ***** válasza:
Én majdnem 20 éves egyetemista lány vagyok, aki egy kicsit hasonló cipőben jár, mint te. Jelenleg már csak egy órám van vele a szünet előtt, utána pedig valamilyen másik tanár fog jönni. Kb. a gondolattól is ki vagyok idegileg, hogy nem láthatom a szünet után, vagy maximum havi 1x -mert ilyen gyakran szoktam látni a folyosón. Benne megvan minden, amit egy férfiban keresek: humoros, intelligens, fiatalságához képest hatalmas tudása van és a szakterületén az egyik legelismertebb kutató, remekül leköti a hallgatósága figyelmét. Tudom, hogy a külső nem fontos, de szerintem annyira jó képű, hogy csak na. (pedig egyáltalán nem egy George Clooney, Zac Efron, vagy hasonló kaliberű férfi). Azt tudom, hogy nincs barátnője, csekkoltam a facebook-ját és gyűrű sincs az ujján.
2014. okt. 14. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!