Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerű közmunkásként lehet esélyem egy gazdag, modelllánynál?
Akor nekem végem.:(((((
Nem lesz soha normális csajom.:((((((
Nem tudom mit dolgozol de ha pl. szemétszedés vagy fűnyírás közben köszönsz rá, valószínű nem fog leállni veled.
Nem tudom merre laksz, mekkora a város, milyen szórakozási/ismerkedési lehetőségek vannak, de ha nem pesti vagy akkor érdemes lenne valahogy megtudni hova szeret eljárni és ott összefutni vele, és valahogy beszélgetést kezdeményezni.
Vagy próbáld meg megtalálni fb-on, ask.fm-en, twitteren, retrica-n instagramon, és valahogy írj rá.
Lényeg, hogy kezdjetek el beszélgetni. És nem kell rögtön az orrára kötni, hogy közmunkás vagy. Ismerjen meg előbb, aztán kiderül, hogy mik az igényei. Nem könnyű feladat vár rád ha tényleg őt szeretnéd, de találd meg a módját hogy beszélgessetek, és legalább picit megismerjétek egymást. Más esetben ez hamvában holt dolog.
Na megtaláltam facebokkon de katasztrófa volt
Ez volt a beszélgetéss
Szia!
Szia
Én vagyok az a srác aki köszön neked állandoan
Aha
Amúgy nagyon szép lány vagy
Rendben
Arra gondoltam hogy elmehetnénk valahova bulizni. Mit gondolsz?
Semmit.
Nem szeretsz bulizni?
De.
Akkor velem miért nem jönnél el?
Inkáb hagyjál meg ne köszőnges nekem nem ismerlek de nem is akarlak.
Tiltott.:((((( Mit tegyek most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!