Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag fiúk/férfiak! Rátok tapadnak a nők mikor megtudják hogy jómódúak vagytok?
Sajnos igen. De még nagyobb probléma, hogy nem tudom, hogy a pénzemért, vagy magamért tapadnak-e rám.
31/F
Nő vagyok, de tetszik a kérdés.
A városban, ahol lakom, sokan tudják, hogy tehetős vagyok, de jóformán senki sem tudja, hogy mennyire, csak pár közeli barát, ők meg nem mondják tovább. Itt félnek tőlem az emberek, csak a legbátrabb fiúk mernek próbálkozni és érdekes, hogy ők nem tehetősek, viszont azt is tudom, hogy nem a pénz érdekli őket. Könnyen ki lehet szúrni, hogy kit mi érdekel. De ha elmegyek Budapestre, egy senki vagyok, az emberek nem ismernek és ott tudok igazán felszabadultan ismerkedni, mert szinte garantált, hogy senki nem a pénz miatt fog közeledni hozzám. :) A tehetős pasi ismerőseim viszont valóban kelendőek, de soknak olyan barátnője van, hogy csak a fejem tudom fogni. Külsőre dekoratívak, de olyan buták, hogy Isten ments tőlük. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!