Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma ha én nem ismerkedek ilyen gazdag pasikkal, csak másfajtával? Szerinted sokat várok el?
tudom ajánlani Oláh "hozé" gézukát,kb azzal vagy agyilag egy szinten meg még jól szájba is bszna nem szerénykedve mikor hülyeséget beszélsz,mert beszélsz azt látni,fejem fogtam már a kérdésnél....
"nem ismerkedek ilyen gazdag pasikkal, csak másfajtával" ez különösen értelmes lett.
Hát én nem tudom, hogy hova tudnám sorolni magam.. Igazából egyikhez se azok közül amiket felsoroltál.
Külföldön dolgozom már lassan 3 éve. Nincsenek anyagi problémáim,SŐT viszont egyáltalán nem szoktam felvágni azzal, hogy van pénzem, bárhova megyek nem szoktam túlságosan kiöltözni. Most nem mondom azt, hogy nem adok magamra..Adok csak nem akarok kirívó lenni, követem a divatot, kondizni is járok viszont nem az a szénné gyúrt barna testű szét cuccozott srác vagyok. 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!