Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Néha kell az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Néha kell az exem, néha nem, de nem akarom összetörni a szívét! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A volt barátommal júniusban mentünk szét 2 és fél év együtt járás után. Igazából már márciusban szakítottunk, de utána még bénáztunk, összejártunk szexelni meg ilyenek. A szexelés az én ötletem volt, de ő meg belement úgy, hogy szerelmes volt velém, így amikor azt mondtam, hogy ezt nem csinálom tovább, teljesen magába zuhant. Szóval hülye voltam.

Nyáron nem láttuk egymást, ő 2 hónapig szomorkodott miattam, mindig írt nekem fb-on, engem nagyon idegesített már, hogy nem hagy békén. Augusztusban összejött egy csajjal.

Mivel osztálytársak vagyunk, szeptemberben újra találkoztunk. Nem foglalkoztam vele másfél hétig, ő se velem, aztán elkezdtünk beszélgetni. Akkor úgy éreztem, hogy nagyon szerelmes vagyok elé, hogy újra szeretem, és csókolóztunk. Rá 1 napra le is feküdtünk. Szakított a csajával, amúgy se szerette. Azt mondtam, hogy nem akarok vele járni, de szeretem. Azt mondta ő is így van vele.

Aztán most teljesen belém szeretett, én viszont jelenleg nem tudom mit érzek. Szeretem őt, de nem vagyok szerelmes. Ő azt mondta járna velem, ha én akarok, de ha nem, akkor nem. Én most egyáltalán nem akarok kapcsolatot, 2 és fél év után nyugira van szükségem. Év elején szerelmes voltam, most megint kialudt a láng, de vele meg nem akarok játszadozni. Eleget szenvedett már miattam. Mit tegyek?

2014. okt. 9. 15:34
 1/5 azureknight0715 ***** válasza:
Most játszottad szét az agyát. Bár a gyerek elégé hülye hogy még kapcsolatot akar tőled. Am hány évesek vagytok me én 14-18 közöttire tippelek a sztoriból.
2014. okt. 9. 15:46
 2/5 azureknight0715 ***** válasza:
Ja hogy válaszoljak is hagyd béké
2014. okt. 9. 15:47
 3/5 anonim ***** válasza:

"megint kialudt a láng, de vele meg nem akarok játszadozni"

Jó is lenne, ha nem tennéd. Eleget játszottál már az érzéseivel, kezdve onnan, hogy belementél egy "csak szex" kapcsolatba a szakítás után, amikor tudtad, hogy ő még szerelmes beléd, és nyilván abban reménykedik, hogy előbb-utóbb újra több lesz köztetek, mint puszta szex.

Abból ítélve, amit leírtál, szerintem magad sem tudod jó ideje, hogy mit is akarsz, csak "szórakozol" vele, kb. mint macska az egérrel.

Jól feltételezem, hogy csak a hiúságodat és az egódat legyezgette, hogy szeptemberben fontosnak tartottad, hogy "visszacsábítsd", ahelyett, hogy békén hagynád, mikor barátnője van?

Szerintem a következő párkapcsolattal érdemes lenne megvárnod, amíg elég érett leszel hozzá, és különbséget tudsz tenni aközött, hogy szereted a másik embert vagy szükséged van rá valamiért.

2014. okt. 9. 16:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyon nehéz így, hogy osztálytársak vagyunk. Megbántam, ami volt, már nem mennék bele "csak szex" kapcsolatba. Ha nem látnám minden nap, szerintem már túltettem volna magam rajta. De így nem megy.

És nem csak a hiúságom miatt volt fontos. Éreztem, hogy vonzódom hozzá.Majd megőrültem érte.De most megint nem. Nem tudom miért van ez.

De szükségem van rá. Nem bírnám mással látni.

2014. okt. 9. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:

"De szükségem van rá. Nem bírnám mással látni."

Magyarul azt akarod mondani, hogy "nem vagyok szerelmes", "most egyáltalán nem akarok kapcsolatot", de azt nem bírnád elviselni, hogy ő mással boldog legyen?

Szerinted ez szeretetet, vagy birtoklási vágy, és az egód tombolása?

Te mit szeretnél? Boldogtalannak látni őt, ahogy hiába vágyódik utánad, amíg végképp ki nem ábrándul belőled, vagy nem lesz annyi akaratereje, hogy - kiismerve a viselkedésedet - távol tartsa tőled magát érzelmileg, ha fizikailag még nem is tudja egy darabig?

A párkapcsolatok túlnyomó többsége nem tart örökké. Nem lenne érdemesebb megőrizni szépnek és jónak, ami az volt valaha köztetek, nem pedig utólag belerondítani ezzel a játszmázással, és békében "elengedni" a másikat, és azt kívánni neki, hogy előbb-utóbb boldog legyen valaki mással, ahogy majd te is?

2014. okt. 9. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!