Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy egy fiú meg akar csókolni? Hogy mutassam hogy én is meg akarom csókolni?
Figyelt kérdés
Már pár napja eggyütt vagyunk a sráccal és azt vettem észre h a számat figyeli állandóan. Normális válaszokat kérek. Köszi ;-)2014. szept. 23. 14:06
1/4 anonim válasza:
nézd a száját és aztán a szemét, megint a száját.. hajolj közel hozzá, és bumm
2/4 anonim válasza:
Te is nézz a szájara innen levágja mi van , ha érdekll v mi írj privit ;)
3/4 anonim válasza:
Amikor megint olyan a szitu, hogy a szádat nézi, hajolj hozzá lassan egyre közelebb, hogy az ajkaitok között végül már csak néhány centi távolság legyen. Ha tényleg meg akar csókolni, akkor megteszi, ha nem, akkor ösztönösen távolodni fog.
4/4 anonim válasza:
kérdezd meg tőle hogy
volna kedved megcsókolni?
én ezt tenném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!