Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a titkuk azoknak az embereknek, akik mindenkit el tudnak bűvölni, az "ujjuk köré tudják csavarni" a másikat?
Ugy h mindig pozitivak,mosolyognak,ertelnek embereket,jo a humoruk,van ironiajuk es hasznaljak is jokor jo helyen,nem pletykasak,es tudjak hasznalni a noiesseguket anelkul,h kozonsegenek tunnenek:-)))
Ennek tetejebe van egy elkepeszto szexualis kisugarzasuk,es hihetetlen energia sugarzik beloluk:-)))
érdekes kérdés,mert én is minap gondolkodtam el egy hasonlón.
pl vissza viszek egy ruhát a boltba,akkor ott megpróbálnak számon kérni,hogy volt-e mosva,viseltem-e utcán,meg vizsgálják,nézegetik,gondolkoznak,odahívják a főnököt,procedúra,telefonálgatnak,pénzt nem adunk vissza le kell vásárolni,de nincs ilyen méret stb.
ezekből okulva egyszer a csajomat küldtem oda reklamálni és így indítottak nála-
oké persze,a pénzt kéred vissza,vagy le akarod vásárolni?
a ruhát meg sem nézték csak a blokkot.
mondtam is magamban bakker,ezt hogyan?
fél percébe se került.
és nem egyedi eset,minden alkalommal ez van,úgyhogy ő visz vissza mindent ami nem jó azóta.
és semmit nem csinál vagy mond másképp,mint én tenném,csak ő egy szép nő,én meg egy magas izmos férfi vagyok.
és ahogy írod,a boltban is mosolyognak rá az eladólányok,nekem ennyit mondanak fa arccal-jónapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!