Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a titkuk azoknak az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a titkuk azoknak az embereknek, akik mindenkit el tudnak bűvölni, az "ujjuk köré tudják csavarni" a másikat?

Figyelt kérdés
Bármilyen élethelyzetre értem. Elsősorban persze az érdekelne, hogy egyes lányok hogy tudnak elvarázsolni szinte kivétel nélkül minden fiút, és férfit, de akár arra is érthetem, hogy valakinek a szebb péksüteményt adják a boltban, vagy valaki sikeresebb egy tárgyaláson.
2014. okt. 8. 23:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát a tárgyalást nem tudom hogy kapcsoltad a péksüteményhez, de egy tárgyalás megnyeréséhez inkább tehetséges jó ügyvéd kell mint egy szebb péksütemény.
2014. okt. 8. 23:31
 2/9 anonim ***** válasza:
*mármint nő mert azokról volt szó.
 3/9 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy tárgyalás-meeting, és valakinek az ötleteit sokkal előbb elfogadják pl :)
 4/9 anonim ***** válasza:
pszichopaták,vagy igazából kedves,megnyerő ,jó modorú emberek,de ilyet nem ismerek elsőből meg igen.
2014. okt. 8. 23:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Ugy h mindig pozitivak,mosolyognak,ertelnek embereket,jo a humoruk,van ironiajuk es hasznaljak is jokor jo helyen,nem pletykasak,es tudjak hasznalni a noiesseguket anelkul,h kozonsegenek tunnenek:-)))

Ennek tetejebe van egy elkepeszto szexualis kisugarzasuk,es hihetetlen energia sugarzik beloluk:-)))

2014. okt. 8. 23:35
 6/9 anonim ***** válasza:
A titkuk a kommunikációs készség, jól olvassák és alkalmazzák a testbeszédet intuitív módon, illetve nem félnek attól, hogy rosszul sül el a dolog, mert szarnak rá. Ennyi, és nem több. És persze legalább átlagos külsővel és életkörülményekkel se árt rendelkezni.
2014. okt. 8. 23:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Pina.
2014. okt. 11. 00:57
 8/9 anonim ***** válasza:

érdekes kérdés,mert én is minap gondolkodtam el egy hasonlón.

pl vissza viszek egy ruhát a boltba,akkor ott megpróbálnak számon kérni,hogy volt-e mosva,viseltem-e utcán,meg vizsgálják,nézegetik,gondolkoznak,odahívják a főnököt,procedúra,telefonálgatnak,pénzt nem adunk vissza le kell vásárolni,de nincs ilyen méret stb.

ezekből okulva egyszer a csajomat küldtem oda reklamálni és így indítottak nála-

oké persze,a pénzt kéred vissza,vagy le akarod vásárolni?

a ruhát meg sem nézték csak a blokkot.

mondtam is magamban bakker,ezt hogyan?

fél percébe se került.

és nem egyedi eset,minden alkalommal ez van,úgyhogy ő visz vissza mindent ami nem jó azóta.

és semmit nem csinál vagy mond másképp,mint én tenném,csak ő egy szép nő,én meg egy magas izmos férfi vagyok.

és ahogy írod,a boltban is mosolyognak rá az eladólányok,nekem ennyit mondanak fa arccal-jónapot!

2014. okt. 11. 03:16
 9/9 anonim válasza:
Magambol kiindulva en a szepsegemet es az artatlansagomat használom "csabitasra". Ezt nem lehet elmagyarázni, valaki ilyen valaki nem.
2016. aug. 9. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!