Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek az embereknek párkapcsolat, ha senkiben nem lehet megbízni, mindenki megcsal mindenkit?
Akkor úgy látszik én maradi vagyok, vagy a kapcsolatom az mert mi nem csaltuk meg egymást, és nem is ábrándozunk másról.
De az pozitív hogy mindenki ezt gondolja manapság egy kapcsolatról. Na mindegy a kivétel erősíti a szabályt.
1-es voltam.
#4:
Ebben a kérdésben mindig csak a magad nevében tudsz nyilatkozni :-P ...
Szerintem felesleges a párkapcsolat ,igazából felszíneskedés lett az egész, nem csak a számlák miatt vannak együtt,hanem ,hogy ne legyen egyedül,de ugyanakkor az csak egy pótlék ,mert a vér nem hazudik.
Sokkal őszintébb egy nyitott kapcsolat vagy egy szexpartnerség ahol mindkét fél tudja miért van a másikkal,és ez mellett azt csinál amit szeretne.
Nincs gond,nincs féltékenység,nincs felelősségre vonás,nincs csonka család,nincs gyereknevelési probléma.
Tényleg általánosítasz. Aláírom, hogy nem hétköznapi a kapcsolatom a párommal, mert 18 év van közöttünk.. VISZONT!
Minden egyes szabad másodpercünket együtt töltjük, már több mint 1 éve együtt élünk, mikor baj van mindig egymás mellett vagyunk, mindig, mindenben támogatjuk a másikat. Igazi önzetlen és őszinte szerelem a miénk, soha...de soha nem csalnánk meg egymást. Mindig is egy ilyen kapcsolatról álmodtam.
Ők pl nem tartoznak bele a mindenkibe: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Mivel találtunk kivételt, az állításod megbukott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!