Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudatalatt igazam volt? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudatalatt igazam volt? Vagy én nem tudok megbízni másokban?

Figyelt kérdés

Kezdettől fogva megbíztam a barátomban, soha semmit nem kérdőjeleztem meg. Mikor épp nem voltunk együtt eszembe sem jutott, hogy megcsalna, ha nem írt, nem gondoltam rosszra.

Aztán kb. 3-4 hónap után viszont állandóan nálunk volt, kiszolgáltuk, mindent megkapott és ő ezt sehogy sem viszonozta. Én se a haverjait, sem a családját nem ismertem meg.

Mikor nem találkoztunk állandóan érdekelt, hogy mi van vele, mit csinál, miért nem tud nekem írni? Egyre jobban ragaszkodtam hozzá.

Ekkor szerettem bele? Vagy éreztem, hogy valami nincs rendben és nem bíztam benne, azért kérdezgettem mindig?

Tényleg volt egy olyan érzésem, hogy valamit titkol, de nem nagyon foglalkoztam vele.

Már nem vagyunk együtt és utólag kiderült rengeteg hazugság, sőt már az elején is volt, mikor azt hittem, hogy minden rendben van.

Félek, hogy velem van a baj és nem tudok megbízni a partneremben. De hát ő adott okot rá végülis, igaz ezt csak mostanában tudtam meg.

2013. nov. 14. 10:18
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Nem Veled van a gond, hanem az emberek 95%-val. Ezt tarts szem előtt. Olyat keress, aki kölcsönös feléd.
2013. nov. 14. 10:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért az elvárható lett volna, hogy 3-4 hónap alatt megismerd a szüleit, barátait. Én is gyanakodtam volna, hogy valami nem okés.
2013. dec. 19. 12:06
 3/3 Strangelove válasza:
100%
Megbízhatatlan volt és túl hamar kiadtad magad neki, de ez teljesen érthető, hisz megszeretted. El lett kapatva. Kevés emberben lehet megbízni, ezek szerint ő is egy közülük.
2014. jan. 10. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!