Miért kell kritizálniuk az embereknek mindent és mindenkit?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem fogom fel,és már marhára elegem van,hogy mindenki leszólja a másikat,ahelyett,hogy magával foglalkozna.2009. júl. 5. 23:55
1/20 anonim válasza:
hogy ne unatkozzanak. meg jól is esik néha, hogy őszinte legyek :D meg engem is mindenki leizél és bosszúból. meg ha magával foglalkozna mindenki, akkor ez az oldal is tisztára halott lenne. meg minden más is.
2/20 anonim válasza:
Szia!
Ez engem is nagyon idegesít, miért nem lehet már végre felfogni, hogy MINDEKIBEN vannak hibák?
Foleg azokat szólják le, akiknek egyedi a stílusuk és más a véleményuk, de mostanában már sajnos mindenkit :(
Pedig olyan rovid ez az élet és olyan jó lenne békében élni! Egyszeruen nem tehetunk róla, hogy vannak hibáink, ez emberi tulajdonság, akkormeg nemtudom mit kell beleizélni mindig a mások dolgába...
3/20 anonim válasza:
és te mért nem csak magaddal foglalkozol?? ez ugyan az! Mit foglalkozol másokkal hogy leszolnak mkit!? heh érdekes
4/20 A kérdező kommentje:
azért mert engem is mindenki kritizál és elég érzékenyen érint és nem hagy nyugodni a dolog,nem tudok nem foglalkozni azzal,h kritizálnak,holott nem is ismernek...csak ennyi..
2009. júl. 6. 00:02
5/20 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nem fogom megérteni soha egyes emberek gondolkodásmódját. 'heh érdekes...'
2009. júl. 6. 00:04
6/20 anonim válasza:
tudod ilyenkor elkell azon gondolkodni hogy miért kritizálnak? biztos van valami oka! ezen kell változtatni!
7/20 anonim válasza:
kritizálj vissza, ha érzékenyen érint
8/20 A kérdező kommentje:
Lehetlen mindenki elvárásainak eleget tenni.Nem fogom leírni a jó és rossz tulajdonságaimat. Egyszerüen csak nagyképűek és sznobok az emberek.ha valaki miatt változni fogok az csakis én leszek..nah mind1 megpbróbálok nem foglalkozni ezekkel,habár elég nehéz lesz,arról nem is beszélve,h azért lesz az embernek önbizalomhiánya,mert a sok bunkó leszólja..
2009. júl. 6. 00:11
9/20 A kérdező kommentje:
Megtenném,de nem tudok bunkó lenni az emberekkel.de ahogy nézem lassan elkéne kezdenem
2009. júl. 6. 00:12
10/20 A kérdező kommentje:
pedig nem akarom..
2009. júl. 6. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!