Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 21éves vagyok,5hónapja megisme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21éves vagyok,5hónapja megismerkedtem egy 13éves lánnyal interneten és nagyon összebarátkoztunk. Mit tehetnék ilyenkor? (folytatás lent)

Figyelt kérdés

2-3 naponta szoktunk találkozni, napi szinten beszélünk, nagyon jól elvagyunk egymás társaságában, szoktam vinni a lányt kirándulni erre-arra, a lány szülei nagyon szeretnek, mert látják hogy nagyon boldog mellettem a lány már aludhattam is náluk, és amúgy is jókat szoktam velük is beszélni.

Na szóval egyik nap a lány bevallotta nekem hogy többet érez mint barátság. Elakadt a szavam, nem tudtam mit mondani... Az az igazság én is szerelmes lettem, ami tudom hogy nem helyes :(

Szerintetek mit tegyek? Ha nemet mondok, össze töröm a kis szívét, elveszteni nem akarom, nem akarok kilépni az életéből.

Viszont ha igent mondok, neki szerintetek egy ilyen kapcsolatból mi sülhetki?

2014. okt. 8. 21:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Várj pár évet, hisz még kislány.
2014. okt. 8. 21:27
 12/22 anonim ***** válasza:
Sztem a szülei még mindenki azt hinné nem stimmel veled valami. Kicsi a farkad például! Mi másért lennél egy gyerekkel ugye...
2014. okt. 8. 21:30
 13/22 anonim ***** válasza:

Te jó ég! 13 éves kislányba lettél szerelemes? Lassan 16 leszek, de nem jönnék össze egy 21 éves pasival, tök más igényeitek vannak, stb.

Szerintem várj még pár évet ezzel a dologgal, mert ez így elég gáz lenne, azt nem értem, hogy a szülei hogyan engedhetik ezt az egészet.

2014. okt. 8. 21:35
 14/22 anonim ***** válasza:

Hát, ez így ennyi idősen nagyon durva korkülönbség. 20 fölött még azt mondom oké....13 évesen viszont nagyon creepy. Egyzserűen nem tudom elhinni, hogy ez a gyakorlatban működőképes. Ő még éppen csak pedzegeti, hogy lehet a suliban tanulni is kéne, te meg már elvileg teljes erőbedobással a munkakeresésen, albérlet összehozásán dolgozol. Nem ugyanaz az élethelyzet.

Most őszintén, úgy tekintessz rá, mint nőre? Most konkrétan ÚGY is vonzódsz hozzá? Az mondjuk sztem eléggé qurva gázos. Más ennyi idősekhez is, vagy csak hozzá?

Ha "igent mondassz" akkor mi fog változni köztetek?

13 évesen kb. annyi egy kapcsolat, hogy ültök egymás mellett és fogjátok egymás kezét.

Emellett gyakrolatilag bárki-rosszindulatú szomszéd, rosszanló szülő, tanár, haver...stb simán bármikor feljelenthet, és úgy lesittelnek mint a huzat. (és jegyzem meg, a sitten is ez a legalja, sokaknak a személyzettel közösen keresnek valmai kamu vétséget, hogy ne lincseljék meg az ilyen cukrosbácsit az első adandó alkalommal).

Szerintem mondjuk kezdetnek megmondhatod ezt neki, hogy ha igazán szeret, akkor lehet nem kéne elérnie, hogy leültessenek.

Ha nagyon szereted, várhatsz rá, de most, ebben a formában ez nem lesz működőképes-

2014. okt. 8. 22:07
 15/22 MiniTheGirl válasza:
Nem helyes ez az egész! Igaz, a szerelmet nem te választod meg, de most legyen benned annyi tartás, hogy vagy vársz pár évet, míg felnő, vagy hagyod, esetleg megmondod neki, hogy úgy tekintesz rá, mintha a húgod lenne. Nagyon nehéz helyzet, megértem. Legyél erős!!
2014. okt. 8. 22:16
 16/22 anonim ***** válasza:
nehogy ilyen hülyeséget mondjon már,hogy úgy néz rá mint ha a húga lenne. ennél megalázóbb nincs. lehet ezt értelmesen is közölni, hogy ez még elég furcsa helyzet lenne, és kell idő, amíg megszokja a gondolatot ( 3-4 év) :D
2014. okt. 9. 12:27
 17/22 A kérdező kommentje:

Igen tényleg belé szerettem! :/

És nem! Más ilyen korú iránt nem érzek ilyet... Én sem gondoltam soha hogy ilyen nehéz, vagy ehhez hasonló helyzetbe kerülök.

Ma is találkoztunk voltunk együtt úszni. Mikor vittem őt haza, elmondtam neki, a helyzetet, mondtam hogy legalább 3 évet várnunk kellene ezzel a dologgal.

Megkérdeztem hogy: -Fogsz ki fogod tudni várni ezt az időt?

Azt a választ kaptam rá: -Érted bármennyit képes lennék várni :)

Aztán átölelte a karom, és megkérdezte, hogy: -De ugye te sem fogsz elhagyni, és 3év múlva veled lehetek? Mert én sosem akarlak elveszíteni!

2014. okt. 9. 17:54
 18/22 anonim ***** válasza:
PEDÓMACI BEÁJULNA! :) :)
2014. okt. 11. 19:53
 19/22 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Hú apám no de ilyet még a világ nem halott

Értelmesek vagytok?

Akor hol a probléma?

2014. okt. 11. 20:15
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

hát én bef.stam a röhögéstől, ahogy olvastam,hogy mi volt a párbeszéd... xd

ezt a csöpögős, gumimaci sztorit....

meg is érdemlitek egymást.

pont 13 éves szinten vagy te is.

mert ez nem szerelem, max annak érzed,mert egy 13 éves lány, megérti a te szintedet, és a te 13 éves igényeidet pont kielégíti lelkileg.

de most komolyan, vele hogy mennél el bárhova? vagy csak azért,hogy ne kelljen felnőtt jeggyel állatkertbe vinni? :D

2014. okt. 13. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!