Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérdezte a srác, hogy lesz-e folytatás, mért nem keresett azóta?
Figyelt kérdés
Miután elköszönt tőlem, utána levélben megkérdezte, szeretnék-e folytatást, én csak másnap láttam, de vissza is írtam neki akkor hogy igen. Mindez volt majdnem két hete. Közben írtam neki egy levelet, hogy mizujs vele, de arra sem reagált. Mért kérdezi meg valaki, hogy folytatjuk-e, ha aztán nem is keres?2014. máj. 31. 08:37
1/1 anonim válasza:
Egy: vagy csak szórakozott veled vagy 2: ha jól vettem ki, beszélgettetek, találkoztatok és megkérdezte utána tőled. Szerintem lehet azt várta volna hogy majd személyesen megmondod neki. Bár akkor ő is kérdezhette volna személyesen...Na mindegy a legbiztosabb: Ha legközelebb találkoztok suliba, utcán mindegy akkor legyél ugyanolyan vele, és majd eldől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!