Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha gusztustalan fétiseim vannak?
Figyelt kérdés
Milyen gyakori, hogy egy nő benne van furcsább dolgokban is? Úgy tudom, hogy ők nem olyan perverzek, mint a férfiak.2014. okt. 8. 19:27
1/9 A kérdező kommentje:
Vagy az ilyenekkel forduljak inkább fizetős lányokhoz?
2014. okt. 8. 19:27
2/9 DanteSparda válasza:
minden csajom perverzebb volt mint én
3/9 anonim válasza:
A tapasztalatom szerint sok nő perverzebb mint egy férfi.. bár nem tudom neked mik a furcsa dolgok, de kiváncsi lettem...
4/9 anonim válasza:
Nézd meg vagy olvasd el a szürke ötven árnyalatát
5/9 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok :D
21/F
6/9 anonim válasza:
eddig már mondták a pasik hogy perverz vagyok pedig szerintem teljesen normális vagyok:) szóval kinek mi perverz.
milyen gusztustalanságaid vannak?
7/9 anonim válasza:
Kinek mi a perverz?
Ez nem férfi, nő függő. Van, akinek több belefér, van, akinek kevesebb.
8/9 anonim válasza:
engem is neveztek már perverznek, pedig szerintem egyáltalán nem vagyok az. :)
Relatív a perverz fogalma.
egyszer beszéltem egy nővel aki fel volt háborodva, hogy párja nem az ágyban akarta, hanem a zuhany alatt.
És olyannal is, aki nem értette miért nem akarja a pasija egy másik lányt is harmadiknak. Totál relatív. Nincsen mi alapján ítélni.
9/9 anonim válasza:
A gusztustalan fétisek alatt mit értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!