Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pont tökéletes volt, de már kicsi?
A páromnak hogy finoman fogalmazzak, nem éppen nagy az intim mérete. Ez régen nekem tökéletesem megfelelt, pont jó volt, mintha csak "nekem készült volna" :D De azóta anya lettem, és azóta sajnos trükköznünk kell a pózokkal, technikákkal, mert alapjáraton ugyanakkora a hüvelyem, de az izgalomtól jobban kitágulok, mint azelőtt. Tehát vagy nem vagyok felizgulva, és azért nem jó, vagy fel vagyok, és azért nem elég jó.
Egyébként a párom nem panaszkodik, hogy túl tág lennék, de lehet csak nem akar megbántani. Engem meg csiklói orgazmushoz tudna juttatni... ha akarna... de nyalni nem szeret, a keze meg egy kemény, kicsit érdes, bőrkeményedéses munkáskéz...
Imádom egyébként, de úgy vélem egy párkapcsolatban fontos a szexualitás is, és nem tudom hogy oldhatnánk ezt meg.. Ötlet? Érdemes próbálkozni? Mit lehet tenni ilyenkor?
1. Párkapcsolati problémákat mindig beszéljétek meg! Gyerek, család van, tehát szeretitek egymást, ergó meg tudtok beszélni mindent.
2. Fentebb ajánlott intimtorna.
Próbáljatok új dolgokat: pl. vibrátor, más pózok/oldalról/
Megoldás lehet az anál is, ha mindketten benne vagytok, az is stimulálhat...Csinálja kutyában, közben izgasd magad.Most hirtelen ennyi jutott eszembe....Írhatsz priviben is !
Hát bizony, a nőknek is van intim mérete, és nem árt, ha az a férfiéval passzol.
Az már más kategória, ha valakinek kb. 12-13 cm-t tud befogadni a hüvelye, de a 20cm-es péniszre bukik, az jön be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!