Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le a félelmem?
előfordulhat h a lány gyogyszer mellett is teherbe esik de ez nagyon ritka inkább gondolj arra h hányan nem
de ha ennyire zavar akkor beszélj esetleg egy olyan emberrel akire halgatsz és bizol vagy probáljatok meg valamilyen formában még védekezni
Egyetértek,nincs mitől félned. Ha rendesen előírásoknak megfelelően szeded a gyógyszert, nem lesz baj.
Ha megnyugtat, használjatok óvszert, vagy hüvelybe helyezhető spermicid anyagot szex előtt.
De nem szabad ennyie parázni, tönkreteszed a szervezeted és az életed is.
Ha nem tudom megoldani frusztrációd, keress fel egy szakembert(pszicológust) biztos van belső oka aggályaidnak, ő segít ezeket feloldani és megoldani
nekem 10 évig bevált a gyógszer, pedig én is eleinte azt hittem, na majd velem biztos megtörténi, a baj. És nem:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!