Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Buta csajba beleszeretni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buta csajba beleszeretni a legrosszabb, igaz?

Figyelt kérdés
Jól eljátszogattam vele, elvoltunk, de aztán csináltam valami sz*rt, és most akkora sötét, hogy azt hiszi, hogy valami *GONOSZ* emberke vagyok, és minden dolgom mögött van valami hátsó szándék.
2010. jan. 22. 20:07
1 2
 11/17 anonim válasza:
5%
jól meg kell baszni azt otthagyni
2010. jan. 24. 22:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát elég szívás. Szerintem nagyon sok csak lassan fogja fel a dolgokat, sajnos...
2010. jan. 24. 23:36
 13/17 anonim ***** válasza:
79%

Előző kussolj be.Hímsoviniszta b*zi pöc*s.

Kérdező te vagy a baromira hülye,agyilag egy rágógumi szintjét sem éred el.

Kihasználtad,becsaptad aztán meg beleszerettél.Ő az okos.Nem érdemled meg.Csak abban a sötét hogy nem pofozott jól fel.

MI AZ HOGY BUTA CSAJ!!!???

KIHASZNÁLTAD ÉS """JÓL ELJÁTSZOGATTÁL VELE!!!"""

AZÉRT SÖTÉT MERT MÁR NEM MER BÍZNI BENNED???!!!

SOK HÜLYE KÉRDÉST OLVASTAM MÁR,OSTOBA ÉRZÉKETLEN EMBEREKTŐL,AKIKNEK SÚLYOS EMPÁTIA HIÁNYUK VAN,DE EZ A NUMBER ONE!

Nem találkoznék veled...ha ennyire nincs érzéked ahhoz hogy felfogd a dolgokat akkor még szerelemre sem vagy érett...várj még 10 évet talán akkorra kifejlesztesz egy minimális érzéket.

Várjál...Jól van...segítek!

Leírok neked néhány szituációt és meg kell mondanod hogy mit érezhet az érintett személy!Ígérem nem lesz olyan nehéz!Kezdem!

"Egy jó módú férfi beleszeret egy nála kicsit fiatalabb,gyönyörű,intelligens nőbe.Mindent megvesz neki amit csak akar,ámde amikor a romantikáról,a szerelemről van szó,a nő közömbössé válik.Nem akarja átölelni,csókot ritkán ad,csak az ágyban hajlandó együttműködni.

Mit érezhet a férfi?"

2010. jan. 24. 23:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Az első mondat 22:46-nak szól
2010. jan. 24. 23:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm,aki tényleg zokni, de mégis talált valakit akivel szeretik egymást és már eljegyzés is volt.Szóval vannak ilyenek.Valszeg tényleg csak az van, hogy nem bízik már benned és fél, hogy hazudsz és átvered, ettől még nem buta csak fél, hogy átvered mégegyszer.A bizalmat nehéz,de kitartással vissza lehet szerezni.Magyarázd el neki mit miért tettél és hogy most mit érzel, gondolsz stb.Próbálj kicsit az ő fejvel gondolkodni, légy türelmes és ha tényleg szered, akkor inkább segíts neki, hogy megértse és megtanuljon egy hullámhosszon lenni veled.És ha már szereted,akkor ne mondd neki hogy buta mert azzal csak rontassz.
2010. jan. 25. 06:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy buta. Arra nem gondoltál, hogy sokat csalódott és gyanakvóvá vált?

Ez nem egyenlő a butasággal, te drága .

2010. jan. 25. 09:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Pedig a buták sokszor sokkal jobb szívűek!
2010. jan. 25. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!