Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Buta csajba beleszeretni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buta csajba beleszeretni a legrosszabb, igaz?

Figyelt kérdés
Jól eljátszogattam vele, elvoltunk, de aztán csináltam valami sz*rt, és most akkora sötét, hogy azt hiszi, hogy valami *GONOSZ* emberke vagyok, és minden dolgom mögött van valami hátsó szándék.
2010. jan. 22. 20:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%

Tetszik a megfogalmazásod: "annyira sötét":DD Lány vagyok, szóval nem tudom milyen ha valaki megkedvel egy buta lányt, buta fiúkkal pedig nem kezdek:)

Eleinte gondolom nem lehet mellettük unatkozni ha az embernek van humora, jót lehet rajta röhögni meg ilyesmi, de egy idő után biztosan unalmassá válik a kapcsolat:S De hogy a jó oldalát nézzem: a legtöbb buta csaj szép, mert isten csak keveseket súlytott azzal, hogy buták és csúnyák is legyenek.

2010. jan. 22. 20:14
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Az rosszabb,hogyha egy olyan valaki tetszik neked,aki nem lehet a tiéd,de minden nap látod :s
2010. jan. 22. 20:22
 3/17 anonim ***** válasza:
80%

egy buta csaj tényleg szánalmas...Az egyik osztálytársam volt tök zokni agyilag. Egy társaságban mikor megszólalt mindenki kiröhögte, hogy mekkora baromságokat tud mondani. Aztán ne is beszéljek a sok szivatásról. És akadt neki is egy pasi. Szegény srácot csak sajnálni tudtuk, de kiderült, hogy Ő se különb, neki sincs esze.

De ha szerelmes vagy akkor ezeket te nem látod és számodra Ő a legszebb és legokosabb lány. Sajnos ha elmúlik a szerelem akkor az idegeidre fog menni.

2010. jan. 22. 21:25
 4/17 A kérdező kommentje:
Ja, de olyan buta, hogy nem ismeri fel, hogy én tényleg beleszerettem, és tényleg szeretem. Nem ért semmit.
2010. jan. 22. 21:40
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Magadra vess. Nem sötét, de elvesztette benned a bizalmát. Te vagy inkább hülye, hogy azon duzzogsz itt nekünk, h kvázi szivattál egy csajt, és most az nem hajlandó szóba állni veled.

Azt gondolja, h most is csak szivatod (jogosan). Ki szeret koppani egyszer+utána még egyszer..? Egyszer azt hitte bejön neked, kiderült, h nem, most már mondhatsz neki akármit, soha nem nyered vissza az őszinte bizalmát.

2010. jan. 22. 21:50
 6/17 anonim ***** válasza:
Khm, _mindenben_ nem lehet rossz.
2010. jan. 22. 21:52
 7/17 anonim ***** válasza:

A fiúk szerint elég sok csaj buta... :/

Velem is monst játszogatott majdnem 4 hónapig egy srác, én tényleg szeretem, és Ő is sokszor mondta. Aztán egy hete kiderült, hogy nem úgy gondolta, csak barát. Ja, csak nem annak tűnt, fogta a kezem,1.5 órát várt rám a hidegben, rádőltem a buszon, mindig "szeretlek", most meg nem tudom mi van?! Persze én vagyok a butus, hogy azt hittem több lehetne mint barátság... :(

Én pl most erre az emberkére tényleg azt hiszem, hogy "gonosz", már csak azért is,mert a holnapi szülinapomra sem jön el. 1 héttel ezelőtt még minden oké volt :(

Kedves válaszoló, megkérdezhetem, hogy mi volt az a "sz*r", amit tettél?

Babu

2010. jan. 22. 22:02
 8/17 Tutujka ***** válasza:

Most, hogy buta?

Agyilag zokni, vagy nem tud számolni?

2010. jan. 23. 09:30
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem, vagy csak átkozottul lassan fogja fel a dolgokat. :)
2010. jan. 23. 12:42
 10/17 anonim ***** válasza:
2010. jan. 23. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!