Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buta csajba beleszeretni a legrosszabb, igaz?
Tetszik a megfogalmazásod: "annyira sötét":DD Lány vagyok, szóval nem tudom milyen ha valaki megkedvel egy buta lányt, buta fiúkkal pedig nem kezdek:)
Eleinte gondolom nem lehet mellettük unatkozni ha az embernek van humora, jót lehet rajta röhögni meg ilyesmi, de egy idő után biztosan unalmassá válik a kapcsolat:S De hogy a jó oldalát nézzem: a legtöbb buta csaj szép, mert isten csak keveseket súlytott azzal, hogy buták és csúnyák is legyenek.
egy buta csaj tényleg szánalmas...Az egyik osztálytársam volt tök zokni agyilag. Egy társaságban mikor megszólalt mindenki kiröhögte, hogy mekkora baromságokat tud mondani. Aztán ne is beszéljek a sok szivatásról. És akadt neki is egy pasi. Szegény srácot csak sajnálni tudtuk, de kiderült, hogy Ő se különb, neki sincs esze.
De ha szerelmes vagy akkor ezeket te nem látod és számodra Ő a legszebb és legokosabb lány. Sajnos ha elmúlik a szerelem akkor az idegeidre fog menni.
Magadra vess. Nem sötét, de elvesztette benned a bizalmát. Te vagy inkább hülye, hogy azon duzzogsz itt nekünk, h kvázi szivattál egy csajt, és most az nem hajlandó szóba állni veled.
Azt gondolja, h most is csak szivatod (jogosan). Ki szeret koppani egyszer+utána még egyszer..? Egyszer azt hitte bejön neked, kiderült, h nem, most már mondhatsz neki akármit, soha nem nyered vissza az őszinte bizalmát.
A fiúk szerint elég sok csaj buta... :/
Velem is monst játszogatott majdnem 4 hónapig egy srác, én tényleg szeretem, és Ő is sokszor mondta. Aztán egy hete kiderült, hogy nem úgy gondolta, csak barát. Ja, csak nem annak tűnt, fogta a kezem,1.5 órát várt rám a hidegben, rádőltem a buszon, mindig "szeretlek", most meg nem tudom mi van?! Persze én vagyok a butus, hogy azt hittem több lehetne mint barátság... :(
Én pl most erre az emberkére tényleg azt hiszem, hogy "gonosz", már csak azért is,mert a holnapi szülinapomra sem jön el. 1 héttel ezelőtt még minden oké volt :(
Kedves válaszoló, megkérdezhetem, hogy mi volt az a "sz*r", amit tettél?
Babu
Most, hogy buta?
Agyilag zokni, vagy nem tud számolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!