Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok mennyire számít nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok mennyire számít nektek egy lány illata?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem nyilván fontos h ne egy bűzösborz legyen :) de én pl mindig ugyanazt a tusfürdőt használom és ezért már kb mindig kávé/tiramisu illatom van. Ki hogy érzi :) szóval ilyenek számítanak vagy csak annyi h jó illata legyen?
2014. okt. 5. 21:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem tudatosan nem az számít, hogy milyen, csak finom legyen, viszont úgy tudom, hogy tudat alatt nagyon-nagyon sokat számít :)
2014. okt. 5. 21:16
 2/12 anonim ***** válasza:
Számít a jó illat,de legyen túl jó illata,elég ha lefürdik egy baba szappannal,nem jó ha túl illatos,legalábbis nekem nem!
2014. okt. 5. 21:17
 3/12 DanteSparda ***** válasza:
egyszer volt egy lány akinek a leheletének az illata is nagyon tetszett
2014. okt. 5. 21:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Bocsi,kimaradt a "ne" szó,tehát ne legyen túl illatos!
2014. okt. 5. 21:18
 5/12 A kérdező kommentje:
Ja igen elvileg a tudat alatt érzékelt illatok nagyon befolyásoljak az embert mikor választ :)
2014. okt. 5. 21:18
 6/12 anonim ***** válasza:

Jaaaaajj miért említetted a kávé/tiramisu illatot :( Általában nem számít amúgy az illat, csak ne emlékeztessen valaki korábbira :)

23/F, aki odavan a kávé illatáért :P

2014. okt. 5. 21:19
 7/12 anonim ***** válasza:
tiramisu??? hát téged megszagolgatnálak, az biztos
2014. okt. 5. 21:19
 8/12 RRR ***** válasza:

persze ,számít

de ne

legyen "agresszív",tömény az illat

2014. okt. 5. 21:20
 9/12 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:

Nem baj,ha állandó,csak az nem mindegy,hogy az milyen.

Oké,kávé,de milyen?

Mint mikor frissen őrlik és a kertben vagy,vagy mikor a 70 éves tanárod reggel föléd hajol,hogy "Hhhhhhhogy számolta ki,mert hhhhhhibás" és a szájából csap meg? :D

2014. okt. 5. 21:21
 10/12 A kérdező kommentje:
#9 nem tudom, mert szerintem tiramisu! Nem kávé. De mások szerint finom szóval valószínűleg inkább az első ;)
2014. okt. 5. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!