Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma, ha húszévesen még egy barátom sem volt?
Eddig olyan indokokat találtam, hogy: nincs időm, tanulnom kell, nincs kedvem ismerkedős helyekre járni.
Viszont így, hogy húsz lettem, erősen felmerül a kérdés, hogy mégis mi a probléma velem, mikor- és ezt nem egoistán mondom- nálam sokkal csúnyább lányokat látok nagyon aranyos srácokkal.
Tudnátok pár dolgot felsorolni, ami elrettentheti a fiúkat?
Pl ami rám jellemző: rövid haj, 130-as IQ, könyvmánia stb.
Csak hogy valamiből ki tudjak indulni. Egyáltalán nem értem fiúkat...
"rövid haj, 130-as IQ, könyvmánia stb."
Ez elehet a probléma. A fiúk többsége nem szereti sem a rövid hajú lányokat, sem a túl fineszeseket, sem pedig a könyvmolyokat.
Egyébként nem látom, hogy itt bármi probléma lenne vagyis inkább a probléma nem itt keresendő. Talán túl rideg vagy, vagy visszahúzódó, tudom is én...
Az, hogy azt képzeled, hogy nem értesz "minket".
A felsorolt kifogások közül egyébként egy is elég lehet már, hogy ne legyen barátod.
rövid haj, 130-as IQ, könyvmánia
Első olvasásra egyik sem lenne ezek közül kizáró ok. Talán a rövid haj helyett lehetne hosszú is, de a rövid is lehet jó, szóval az se akkora gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!