Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok szembenezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok szembenezni a problemaimal? , valaki mondjon valamit

Figyelt kérdés

nem birok szembenezni a problemakkal ,ha meg is probalom nem sikerul .... ketsegbe vagyok most is esve hogy mit csinaljak elobb kotnem fel magam

nem tudom mit csinaljak nem tudok magamnak megfelelni se a csaladnak se mashol az elvarasoknak , nem tudom mit csinaljak ....

tudom hogy nem ide kene irni de nem tudom hogy mit csinaljak nem tudok az elvarasoknak megfelelni se mondjuk a suliba se a csaladnak sehol idegileg K.O vagyok

valaki segitsen valahogy ....

2014. szept. 17. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Pszichológus? Pszichiáter? Ha végképp senki és semmi nem maradt. Csak az a lényeg, hogy ne valami sarlatán idiótát fogj ki.
2014. szept. 17. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:

én valahogy nem tudom elképzelni hogy ezt fiú írta volna, szóval kishölgy...fel a fejjel :)

konkrétan nem értem a gondjaid, de szerintem te magad sem!

szerintem szimplán annyi, hogy nem tudod mit akarsz, ki mit akar tőled és miért, nem olyan akarsz lenni amilyen most vagy, de még azt sem tudod milyen vagy most.

2014. szept. 17. 20:35
 3/4 anonim válasza:
kezd fokozatosan, egyszer megoldsz egyet, aztan meg egyet, es ahogy az elete egyes reszein kezd elindulni a javulas mar neked is tobb onbizalmad lesz, es neked is konnyebb lesz valtoztatni mindenen... muszaly szembenezned a problemaiddal, mert ha belejuk temetkezel sosem oldodnak meg, es az meg az egeszsegednek is art, ha folyton stresszelsz
2014. szept. 17. 20:36
 4/4 A kérdező kommentje:

fiu vagyok .. de mar sokszor annyira kikeszulok hogy legszivesebben felkotnem magamat a francba .. de az meg utolag biztos hulyeseg lenne

meg a csaladomnak lenne rossz csak

de hogy ilyenen gondolkodok az meg faj ... hogy ilyen gyenge ember lennek , hogy ilyen hulyeseg jut az eszembe

2014. szept. 17. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!