Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok szembenezni a problemaimal? , valaki mondjon valamit
nem birok szembenezni a problemakkal ,ha meg is probalom nem sikerul .... ketsegbe vagyok most is esve hogy mit csinaljak elobb kotnem fel magam
nem tudom mit csinaljak nem tudok magamnak megfelelni se a csaladnak se mashol az elvarasoknak , nem tudom mit csinaljak ....
tudom hogy nem ide kene irni de nem tudom hogy mit csinaljak nem tudok az elvarasoknak megfelelni se mondjuk a suliba se a csaladnak sehol idegileg K.O vagyok
valaki segitsen valahogy ....
én valahogy nem tudom elképzelni hogy ezt fiú írta volna, szóval kishölgy...fel a fejjel :)
konkrétan nem értem a gondjaid, de szerintem te magad sem!
szerintem szimplán annyi, hogy nem tudod mit akarsz, ki mit akar tőled és miért, nem olyan akarsz lenni amilyen most vagy, de még azt sem tudod milyen vagy most.
fiu vagyok .. de mar sokszor annyira kikeszulok hogy legszivesebben felkotnem magamat a francba .. de az meg utolag biztos hulyeseg lenne
meg a csaladomnak lenne rossz csak
de hogy ilyenen gondolkodok az meg faj ... hogy ilyen gyenge ember lennek , hogy ilyen hulyeseg jut az eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!