Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A bunko es rossz valaszokra nem igazan vagyok kivancsi. A problema az h nem tudom mit csinaljak. A volegenyemmel mar 3ev2. honapja egyutt
vagyunk most nyaron kerte meg a kezem.
Eddig minden nagyon szuper csak az a baj h van egy srac 30 eves es nagyon tetszik es en is neki..meg telen fent voltam nala es bekovetkezet amitol nagyon feltem.megcsokolt..hosszu ideig beszelgetunk csokoloztunk es 4-5ora perceknek tunt es igen tudom h megcsaltam a parom..de banom is meg nem is mert szeretem a paromat (viszont kezdem erezni h valami hianyzik a kapcsolatunkbol,nem mindig kivanom mar meg neha mar kibirhatatlan)de nem banom mert a srac mar nagyon reg ota tetszik es mikor vele vagyok nem igazan erdekel semmi.azota miota fent voltam nala kb minden nap eszembe jut..beszelgettem vele es mondta h o komolyan gondolna nem csak megdonteni szeretne.neki van egy szeretoje de tobbet nem szeretne tole de a lany igen de meselte h nala nem igazan kerul szoba a szeretojevel h parkapcsolatban legyenek.
A parom semmirol nem tudd es nem is szeretnem.nagyon rosszul erzem magam h megcsaltam mert en nem ilyen vagyok.de nagyon felnek neki elmondani..a sraccal nem volt azota semmi mert megmondtam neki en nekem ez nem megy en nem ilyen vagyok.a paromat elhagyni nem tudom mert szeretem de mar kezd unalmas,lapos lenni a kapcsolatunk..es mondtam is a sracnak h addig nem szeretnek semmit amig nekem van parom..csak nem ertem mi lehet velem?! mert jut mindig eszembe?mert almodozom rola? Lehet az a baj h nem merek kilepni egy olyan kapcsolatbol ami biztos es bele lepni egy ujba ami nem biztos?mit tegyek?a sracot mar nagyon kedvelem vonzodom hozza de a paromat meg szeretem.
L19
Próbáld meg jobban tagolni a mondatokat! :D
Egyébként meg magadtól kell megkérdezned, látsz-e jövőt a jelenlegi kapcsolatodban? Főleg, hogy már most laposnak, unalmasnak tartod...
Első körben ezt gondold át...
Csak amiatt ne maradj mellette, mert ő biztos pont. Ez nem igazán alapja egy kapcsolatnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!