Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ébresszem rá, hogy talán meleg?
Megismerkedtem egy fiúval nyáron, aki annak ellenére nyomult rám, hogy tudja, van barátom (lány vagyok). Azonban első pillanattól kezdve már úgy éreztem, és egész idő alatt, amit együtt töltöttünk ez csak erősödött, hogy talán meleg. Állandóan panaszkodott akkor is, és azóta facebookon ír, hogy az egyetlen barátnője, akivel pár hétig jártak mekkora fájdalmat okozott. Ez kb. két éve történhetett.
A gond az, hogy szeretne barátnőt, de ahogyan beszélgetünk, az az érzésem van, hogy talán nem barátnőt kéne keresnie. Van két meleg közeli barátom, és velük is beszélgettem, szerintük is valahogy rá kéne vezetni a srácot, hogy legalább gondolkodjon el kicsit. (Egyikük már szinte felnőtten jött rá, másikuk kezdettől tudja, tehát két ellentétes eset mondta ezt nekem.)
Tudom, hogy erre sokféle, gúnyos válasz is fog jönni, az nem zavar, csak remélem, lesz azért, akinek valódi tanácsa is lesz. :) Ezeket előre is köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!