Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ő most mit akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ő most mit akar tulajdonképpen?

Figyelt kérdés

Egyik fiú barátommal még nyáron kavartunk, csak csókolóztunk, de akkor mindketten részegek voltunk, nem is beszéltünk róla nem is törődtünk vele és hálistennek nem változtatott a kapcsolatunkon. Azóta eltelt több hónap éreztem hogy sokszor néz, meg észrevettem rajta külöünböző jeleket, pl. többször hozzáér a kezemhez akár, kéri hogy üljek mellé, és (mivel ez még a 18 éves fiúnál is megy) bökdös meg piszkálódik, de kedvesen.

Legutóbbi bulin azonban én ittam ő pedig nem és újra csókolóztunk, méghozzá elég hevesen. Beszélgettünk is, a barátja kérdezte miért nem jövök vele össze tényleg, de ő maga meg azt mondta nem szeretne összejönni mert osztálytárs vagyok. Ezek után továbbra is megvannak azok a jelek mint régebben, de msotmár kevesebbet szólunk egymáshoz, elkapja a tekintetét ha rajtakapom hogy néz.

Most őszintén ez mit jelent? Meg akar csak dugni vagy miért próbálkozott be másodjára is? :D Segítsetek, Fiúk! :D

2014. okt. 4. 23:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Például beszéljetek róla! Kérdezz rá bátran, hogy szeretne-e valamit vagy nem, mert te szeretnél. Nem egy NASA program megtudni, hogy mit is szeretne. De ha józanul belédgabalyodott, akkor biztosan tetszel neki, nem hiszem, hogy lepattint.
2014. okt. 5. 11:53
 12/12 A kérdező kommentje:
Bár már régi a kérdés, de már két és fél hónapja együtt vagyok a sráccal:) Úgyhogy érdemes rákérdezni megbeszélni, jól kisülhet:)
2015. jan. 22. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!