Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ő most mit akar tulajdonképpen?
Egyik fiú barátommal még nyáron kavartunk, csak csókolóztunk, de akkor mindketten részegek voltunk, nem is beszéltünk róla nem is törődtünk vele és hálistennek nem változtatott a kapcsolatunkon. Azóta eltelt több hónap éreztem hogy sokszor néz, meg észrevettem rajta külöünböző jeleket, pl. többször hozzáér a kezemhez akár, kéri hogy üljek mellé, és (mivel ez még a 18 éves fiúnál is megy) bökdös meg piszkálódik, de kedvesen.
Legutóbbi bulin azonban én ittam ő pedig nem és újra csókolóztunk, méghozzá elég hevesen. Beszélgettünk is, a barátja kérdezte miért nem jövök vele össze tényleg, de ő maga meg azt mondta nem szeretne összejönni mert osztálytárs vagyok. Ezek után továbbra is megvannak azok a jelek mint régebben, de msotmár kevesebbet szólunk egymáshoz, elkapja a tekintetét ha rajtakapom hogy néz.
Most őszintén ez mit jelent? Meg akar csak dugni vagy miért próbálkozott be másodjára is? :D Segítsetek, Fiúk! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!