Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik küldtök privátban képeket?
Figyelt kérdés
21 éves egyetemista lány vagyok.Szép arcom van,most már vékony vagyok ( lefogytam),jó a humorom és kedves,mosolygós vagyok :)
A mai világban nagyon nehéz ismerkedni és kiváncsi vagyok,hogy itt hogyan néznek ki a szingli pasik ;)
2014. okt. 4. 21:37
1/9 anonim válasza:
Először beszélgessünk,aztán küldözgessük azokat a képeket:)
18/F Ha gondolod írj privátot :)
2/9 anonim válasza:
Én nyíltan is fel merem vállalni magam, nincs titkolnivalóm!
4/9 A kérdező kommentje:
túl izmos vagy ;)
2014. okt. 4. 21:42
5/9 anonim válasza:
Nem, mert elküldöm a képet, aztán lelépsz (olyan szinten, hogy annyit sem írsz, hogy "bocs, de veled nem"), és még én fogom magam szarul érezni, hogy hogyan lehettem ennyire idióta farok, hogy elküldtem.
21/F
7/9 anonim válasza:
Már a nevem is elijeszt, miért küldenék képet:D
8/9 anonim válasza:
nekem bejönnek az idösebb lányok, szal akár webkamon is kiverem ha akarják v esetleg vidit csinálok :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!