Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérte kitenni ide a képeteket (vagy privátban elküldeni)?
Elég gyakran látok ilyen kérdéseket h "Pontozzatok!", vagy az örökzöld "Hogy nézek ki?" Ezeknek a kérdéseknek a kiíróitól kérdezném h megérte e?Rombolt-e az önérzetükön vagy épp ellenkezőleg?
Azoktól az emberektől akik a "küld" választ írják ezekre a kérdésekre pedig azt kérdezném, h mindig válaszoltak-e, ha érkezett kép?És, hogy mi a véleményük azokról akik kitesznek/küldenek képet?(segít az illetőknek vagy sem)
//A félreértés elkerülése végett, eddig nem tettem közzé itt képet magamról és nem is szándékozok.Illetve szerintem befolyásolhatók a válaszok.Ha úgy teszi fel valaki a kérdést, h "szerintetek jól nézek ki?"Akkor több negatív kritikát kap az illető, és ha próbál szerény maradni akkor pedig ha legalább 1 valaki a "szárnyai alá veszi" a kommentelők közül, akkor már több pozitív véleményre számíthat.Tehát szerintem nem mindig őszinték a válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!