Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol adják ki az alkoholt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol adják ki az alkoholt az örs vezér téren?

Figyelt kérdés
18 év alatt. 15 vagyok de többnek nézek ki
2014. okt. 4. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudok jobbat. Bemész a boltba, veszel Technokolt. Benyomod a zacskóba, és jót fogsz érezni. Még jobb, ha a fejedre húzod a zacskót.
2014. okt. 4. 21:22
 2/4 vorarlberna ***** válasza:
Már nem árulnak technokolt :(
2014. okt. 5. 00:07
 3/4 anonim ***** válasza:
elmész egy tescoba ha az örs környékén kell akkor a fogarasi tescoba és az önkiszolgálónál veszed meg a vodkádat vagy mit tudom én midet az nem kér személyit
2014. okt. 5. 00:37
 4/4 anonim ***** válasza:

na de srácok,hát 18 év alatt nem szabad ám alkoholt fogyasztani:)

kérdésre válaszolva,11kerületben minden kisboltban kiadták 15éves koromtól kezdve,és még most is kiadják(17 vagyok).

2014. okt. 6. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!