Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 16 évesen nem ittam még alkoholt, de a barátnőm már igen?
Figyelt kérdés
Na azért nem alkoholista a barátnőm,ha valaki ezt írná,de 2-3 hetente jár bulizni az ismerőseivel és ritkán jön úgy haza hogy nincs benne.Már a haverjaim is ezzel cikiznek,hogy lazuljak menjek velük bulizni,igyak végre.De én nem vagyok olyan bulizós típus és szeretek a barátnőm mellett lenni.Múltkor úgy jött haza,hogy be volt kicsit rúgva,elég vicces volt :D Nézni akartunk filmet,közbe elaludt olyan kis cuki volt.2014. aug. 18. 16:53
1/12 anonim válasza:
És amikor elaludt igy fojt a nyála?
2/12 anonim válasza:
Nem gaz
Jobb mintha egy alkoholista lennel
3/12 Ónodi Déw válasza:
Igen ez full cink, hagyd el az alkesz lányt. és keress fel engem 06308292566 ;) :$
4/12 anonim válasza:
nem
és attól hogy a barátnőd szokott néha, nem muszáj neked is
5/12 anonim válasza:
#3: Esküszöm felhívom ezt a számot. :D
6/12 anonim válasza:
Az alkohol görcs-lazító. Alkohollal könnyebben elevenítheted fel a retro diszkó mozdulatokat és kornyikálhatod a Bon Jovitól az It's my life-ot. Alkohollal könnyebben beszélsz és kevésbé érzed kínosnak a kínos helyzeteket. Az alkohol jó cucc, csak tudni kell tartani a mértéket.
A nőd épp kiéli a fiatalságát, ettől nem szar alak. De hogy miért pont egy otthonülős aszociális pokrócot vett maga mellé... kész rejtély.
7/12 anonim válasza:
Ónodi Dávid megnézlek facebook-on!
8/12 anonim válasza:
Szerintem elég gáz ha még 16 évesen nem ittál alkoholt, ráadásul fiú létedre :D A barátaidnak igaza van. Nem feltétlenül buliznod kéne de egyszer kétszer elmenni haverokkal beülni egy kocsmába és iszogatni vagy csak pár üveg sörrel elindulni az éjszakába mindenképpen jót tenne hidd el
9/12 anonim válasza:
Én iszlám vallású vagyok, és soha nem ittam alkoholt. Amikor gimiben cikiztek hogy nem iszom, akkor egy gyereknek eltörtem a fején a literes vodkásüveget. Utána már senkiben se fordult meg, hogy punciságból nem iszom. Azt tedd ami jólesik, és a barátnőd meg elég gáz, hogy a terveidet keresztbeverve piásan megy hozzád.
10/12 anonim válasza:
NEM gáz egyáltalán. Soha, semmilyen körülmények között nem gáz az, ha valaki nem iszik. Ha neked jól esik, akkor mértékkel persze szabad, de ne igyál azért, mert mások azt mondják! A szervezeted és az életed később meg fogja köszönni. Egyébként én sem szeretem a hangos, zenés-táncolós bulikat, általában házibulikba járok, ahol az emberek nagy részét ismerem, és lehet beszélgetni is. Ilyenkor üdítőt iszom, vagy valami nagyon alacsony alkoholtartalmú italt. Tök jól szoktam érezni magam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!