Miért olyan nagy bűn ez, hogy15 évesen próbáltam már kabitoszert, füvet, alkoholt? 15/l
hát azért azt elképzelheted, hogy a szüleid ennek nem örülnek, nem kell ezen csodálkozni
na meg illegális a kábszerfogyasztás, alkoholt meg nem véletlenül nem adnak ki 18 alatt
véleményem szerint érthető, mert kíváncsi vagy, de ez akkor elfogadható, ha azt mondod, hogy kipróbáltad, és az életben többet nem akarsz kábítószerezni, és alkoholt is hanyagolod még pár évig, utána is csak mértékkel
Büszke lehetsz magadra! Mindenki volt fiatal, de ez nem mentség! 20 éves vagyok és se 15 évesen se most se máskor nem próbálnám ki, mert full fölöslegesnek gondolom! Nem érzem, hogy ezáltal kevesebb lennék azoktól, akik kipróbálták vagy használták..sőt!
Igazából úgy vagyok vele, hogy mindenki azt csinál az életével, amit akar, de soha nem fogom fel, hogy miért jó? Mi vesz rá arra, hogy kipróbáld??
Nem bun,csak nem ez a pelda. Fiatal vagy,majdnem mindenki kiprobalja az ilyesmit,semmi bajod nem lett,nem csinalsz ilyet tobbet,nem haltal bele. Plane nem nagy bun,ha emellett jo tanulo vagy.
Johet a lepontozas,kedves valaszolok,koszonom.
Mert 15 éves gyerek vagy, és nem részegre kéne inni magad és füvezni.
Majd 25-35 évesen egy vén drogos/piás leszel, ha nem állsz le. Ez aztán életcél, hogy 15 éves gyerek piál, drogozik. Gratula! Szegény szüleid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!