Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akinek már 2 éve van barátnője és ez a csaj ugyanabba a suliba jár mint én. (nem egy osztályba) Amikor a sulihoz elkíséri és én is arra megyek folyton engem néz, csókolja a csajt közben pedig az én szemembe néz, ilyenkor elkapom a tekintetem, de ő továbbra is folytatja. De nem csak a sulinál esik ez meg,mivel egy útvonalon lakunk ezért a buszon szoktunk találkozni, ott is mindig néz már 2 éve amióta ugye barátnője van.

Tegnap hazafelé várta a buszmegállóba a barátnőjét (a buszról láttam az esetet). A lány mosolyogva ment oda hozzá és megcsókolta, ő pedig olyan érzéstelenül nézett rám, aztán ma pedig a városba mentem a busszal és szokás szerint bámultam ki az ablakon. Jött velünk szemben egy másik busz és ki bámult vissza az ablakából? Hát ő!

Annyira furcsának tartom, főleg hogy tök komoly szinte már már szigorkás tekintettel mered rám és mint a leírt esetekből látszik egy csomószor "összefutok vele".

Még is mi baja lehet? Miért csinálja ezt?

2014. okt. 4. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Te retardált vagy?

Azért csinálja ezt, mert tetszel neki. Mert bejön neki a külsőd. Mert vonzónak tart téged.

Te mire gondoltál? Hogy egy csokifolt van az arcodon, azért néz téged? Vagy mi?

2014. okt. 4. 17:33
 2/4 A kérdező kommentje:

De akkor miért néz rám ilyen komoly tekintettel?

Egyébként már kétszer is leült mellém, de azt is olyan furcsán tette,miközben megkérdezte leülhet-e, mélyen a szemembe nézett.

2014. okt. 4. 17:40
 3/4 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján nem lehet komoly fiú... Biztos más lányokat is bámul rajtad, és a nőjén kívül.
2014. okt. 4. 17:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tűnik egy csajozós típusnak. Komor és kicsit hidegnek túnik, és a stílusa is amolyan "katonás". Egyrészt titokzatosnak tartom másrészt egy kicsit mintha félelmet keltene bennem.. Hülyén hangzik de másképp nem tudnám megmagyarázni ezt.
2014. okt. 4. 17:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!