Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 éves lány eltávolítathatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves lány eltávolítathatja a petefészkét a zavaró mentruáció miatt? Vagy csak súlyos orvosi dolog miatt?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok es egyszerűen megkeseríti az életem es olyankor a saját testemtől is undorodom a görcseimről nem is beszélve ezt a nőgyógyásznál lehet kérvényezni hogy eltávolítsák?

gyereket úgy yem szeretnék később se és legaláb a nem kívánt terhességtől se kellesz tartanom a havi szenvedésekről nem is beszélve nekem maga lenne a megváltás

2014. okt. 4. 12:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%

Eltávolítani nem fogják, de művi meddővé tételre van lehetőséged.

De szerintem is jobban járnál egyelőre hormonkezeléssel. Létezik fogamzásgátló injekció, ami megszünteti a menstruációt és negyedévente kell csak beadni. Nem nagyon drága, de ami a legfontosabb, nem végleges megoldás.

19 évesen én sem akartam gyereket. De néhány éven belül teljesen megváltozott a szemléletem. Gondolkodtam én is a művi meddővé tételen, hiszen amúgy is milyen praktikus, akkor szexelek, amikor csak akarok, nincs gond a menstruációval, de ma örülök neki, hogy akkor még nem volt erre lehetőség!

2014. okt. 4. 15:15
 12/19 anonim ***** válasza:
19%

A te problémád pszichés...tudat alatt nem fogadod el, ezért fáj annyira!

Ha szeretnéd, akkor csak kicsit fájna!

2014. okt. 4. 15:50
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

folyt.köv.

Én pl. szeretek menstruálni, mert méregtelenít....de nekem 14 napos és annyira erős, hogy végig pelenkát kell hordanom, amíg tart!

2014. okt. 4. 15:54
 14/19 anonim ***** válasza:
35%
Neked inkább pszichés eredetű problémáid vannak szerintem, több olyat ismerek aki felnagyítja a saját fájdalmait. A saját vére látványától rosszul van és a legkisebb vágásnál is pánikol, hogy a vágással kosz meg vírusok kerülnek bele a vérébe amitől biztos le fog betegedni. Le is szokott, de nagyon látszik rajta, hogy még rá is játszik, de az is lehet az egész csak egy "színjáték" amit maga is elhisz. Barátkozz meg a testeddel és fogadd el magad, ne akarj az lenne ami nem vagy. Forró fürdő, teák, esetleg több testmozgás + sok más módszer is létezik, hogy lenyugtasd a tested, a gondolataid abban az időszakban.
2014. okt. 4. 16:45
 15/19 Költőnő? ***** válasza:
51%

Én 33 éves koromig gondoltam úgy, hogy nem szeretnék gyereket.

Most már nem zárom ki a lehetőségét.

Gondolkozz, mielőtt vmi visszavonhatatlan kárt teszel magadban.

2014. okt. 4. 17:00
 16/19 anonim ***** válasza:
36%
Elképesztő, hogy egyes nők állatként élik életük.
2014. okt. 5. 13:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Ezt mire írtad, utolsó?
2014. okt. 5. 14:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Női létünk egyik alapvető pillérét.. az anyai szerepet akarják eldobni maguktól.. és úgy látom, semmilyen formában nem fogják fel hogy mit is akarnak csinálni.. Arról nem beszélve, amit irt az egyik hozzászóló.. Hogy akkor ba.szik, amikor akar.. amit meg is értek, de viszont milyen áron ?
2014. okt. 5. 16:02
 19/19 anonim ***** válasza:

Lehet hogy keson, de talan akad aki ilyem fajdalommal kuzd!

Nekem is nagy gorcseim voltak, azt hittem kirohanok a vilagbol mar annyira rissz volt.. aztan egyszer csak anya hozott egy gyogyszert: Algoflex-M a neve.. ha hiszitek, ha nem, mindig amikor megjott bevettem azt a ket darabot es utana egEtlen egyszer sem fajt a mentstruaxiom alatt.. azzal hogy 1x beveszed hidd el hogy nem mergezed magad.

2015. jan. 5. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!