Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van a baj nem birom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj nem birom feldolgozni?

Figyelt kérdés
szóval a szitu az, hogy anyam egy volt osztálytársammal beszelgetett nagyon intim dolgokrol...es ez kiderult kibekult apammal (addig is egyutt voltak) na es en ezt nem biom feldolgozni hogy anyam ilyent tett es megtudok bolondulni amikor ezt hallom vissza tegnap például egy srac poker kozben folyton utalgatott ra azhal h alsonemű színeket kerdezgetett (volt ilyen a beszelgetesben) es a vegen megszolalt h azt beszelik h a xy anyja nem k**va en szo szerint elkatantam es nekirontottam... anyamba semmi megbanas apam mar nem foglalkozik ezzel tobbi csaladtag engem hibaztat h miert nem tudok tovabblepni es ez nem akkar ügy velemény?
2014. okt. 4. 12:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Én ebből nem értek semmit.
2014. okt. 4. 13:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Elég zavarosan fogalmazol, de ha jól értem, anyukád flörtölget az osztálytársaiddal, úgy tűnt?
2014. okt. 4. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!