Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Bejön nektek egy pocakos fiú?
14 nemtom hanyas. a ryan reynoldsos. szóval sztem aki aztmondja h nemjönbe neki a betonhas az nem a reynoldrsa gondol, hanem pl a svarcira:D [link]
énsem szeretem a pocakos csávókat, de nekem a betonhas nem a reynoldsot jelenti, hanem a svarcit. és azmár nemtetszik. a reynoldsé alap lenne :D
Utolsónak... én linkeltem a Ryan Reynoldsot :)
Na szóval az itt a gond, hogy amikor a nők azt mondják, hogy bejön a mackós, azt a pasik sokszor úgy értik, hogy lehetnek kövérek.
Amikor azt mondják, hogy nem tetszik a kigyúrt... akkor meg én aki 15 éve jár terembe és úgy nézek ki, mint a Reynolds... na hát persze, hogy magamra veszem.
Ez a mackós, meg kigyúrt dolgok elég körülírhatatlanok, ezért van belőle ennyi félreértés...
De azt változatlanul tartom, hogy amikor két 100 kilós ember fogja egymás kezét az utcán, és váltig állítják, hogy nekik a másik jön be... na az hazugság... Nincs az a nő akinek a Ry Reynolds teste ne tetszene jobban, mint a pocakos, és nincs férfi aki (még ha szereti is a "van mit fogni" kategóriát) ne csorgatná a nyálát bármelyik fitness modellre...
Persze az egész hülyeség. Azt szeretjük akibe beleszerettünk. Csak nem szabad elkövetni azt a hibát, hogy hízunk együtt mint a disznó, közben meg azt hazudjuk magunknak és a másiknak, hogy ez tetszik!!!
az igaz h sokaknak mást jelentenek ezek a kifejezések.
nekem a mackósról konkrétan egy mackó jut az eszembe. aki hasonlít rá. pl ez: [link]
ezolyan mackós, csak kicsi mackó:D
és az ilyet én nemszeretem.
a kigyúrtról meg a svarci kategória jut az eszembe, aki nem csupán konditerembe jár, h formásodjon, hanem hajazik a body builder testfelépítésre. és az legalább olyan ronda, mint a mackós.
RR az arányos, jó a hasa is, nem bodybuilder, nem mackós, ő a pont jó kategória. nekem így nézki egy olyan pasi, akinek bejönne a teste. (de a hasa túl szőrös:D)
Nekem nem tetszenek a nagyon kigyúrt pasik, pl. amit az egyik kedves válaszoló linkelt nekem tényleg nem jön be és nem hazudok. :D Ami nekem bejön az a jelenlegi Párom testalkata (kicsit van a hasán, de nem túl sok), illetve nem tudom ki látta az egyik tv reklámban (amiben hasmenés elleni cuccot reklámoznak :D:D:D ) és egy villamosvezető bácsi van benne. Na abban mutatnak egy jó férfi testet, nekem az nagyon tetszik. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!