Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hihetetlen az ismerőseimnek, hogy nekem csak a mackós, pocakos pasik jönnek be? =) 22/L
Figyelt kérdés
A barátnőim értetlenül néznek rám ha nem bámulom meg az utcán azt az átlagos, sportos, vagy kigyúrt izmos pasit akit ők igen! Viszont a pocakos pasikat mindig megnézem, akkor meg azok néznek rám furcsán.. :)))2010. júl. 20. 15:15
1/12 anonim válasza:
Nem tudom, én sem értem...nem is osztom...
Izmosabb, de inkább a vékony a nyerő;)
22/L
2/12 anonim válasza:
még jó, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik és eltérőek vagyunk :)
4/12 anonim válasza:
Nekem sem tetszenek az izmos pasik...!nem mondom,h legyen egy hordó,de ha van kicsi pocakja,az nagyon tetszik :)
5/12 anonim válasza:
mert a többségnek a sportosak jönnek be.
kisebb hányaduk szereti a kicsit mackósabbakat.
6/12 anonim válasza:
Páromnak gyönyörű pocakja van. :))) Tetszene neked is. :))
Emellett picit izmos, nem olyan puha. :) Ízlések és pofonok, ezért nem kéne furcsán nézni senkire...
20/L
7/12 anonim válasza:
Akkor én vagyok a te eseted!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!