Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Bejön nektek egy pocakos fiú?
Igen,nincs benne semmi extra:)
Csak ne follyon el,az a lényeg:)
Nem, mert igénytelen. Ne legyen kigyúrt, de azért pocakos se... az ölébe ülök és eltűnök a hájban :SS
Én sem vagyok kövér (bár sovány sem, inkább karcsú), megkövetelem, hogy a barátom se legyen hájpacni.
A nők többsége (tapasztalat) az olyan pasit szereti aki nagyobb mint ők :) Szóval az ilyen csöcsös-hasas lányok akik a topikából kilógatják magukat, mindig kicsit kövérebb fiúval járnak, akik mellett nem tűnnek dagadtnak...
Érdekes módon azok a lányok akik jól néznek ki és nagyon odafigyelnek magukra soha nem járnak "mackós" pasikkal. Egyébként ez a mackós dolog kicsit félrevezető. Lagzi lajcsi nem mackós, hanem egy dagadt disznó (tudom, már lefogyott) Szerintem a mackós jelző inkább azt jelenti, hogy izmos, de nem szálkás... tudod, mint a maci :) 40-50-nel tud futni, és felszalad a fára 5 mp alatt... mindemellett van rajta felesleg... na ilyen a maci :D
Egyébként én még nem találkoztam olyan nővel aki őszintén mondta volna egy kockás hasra, hogy fujjj de ronda... Érdekes módon a cucukák szokták mondani, hogy jujj de undorító... Ez meg ugye elég nevetséges :)
én spec nagyon nembírom a mackósakat.
a betonkemény hasizmot sem szeretem. de pocakja semmiképpen se legyen.
Jaj hagyjuk már ezt a fujjj kockás has, fujjj kigyúrt, "én a kicsit pocakost vagy átlagos szeretem" dumát :)
Nekem egy nő se mondja, hogy ez gusztustalan, vagy nem tetszik! :D Aki ezt mondja hazudik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!