Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek az öcsémmel?
Figyelt kérdés
Na szval egyszer táborban kivertem neki, hogy haladjunk és azóta mindig zaklat. Pl megfogja a fenekem alvásnál meg a bugyimban turkál, egyszer meg amikor ketten voltunk a házban direkt meztelen járkált...2014. okt. 4. 08:49
11/40 Költőnő? válasza:
Minek kellett egyáltalán neki kiverni, a testvéred a jó isten áldjon már meg... Adj neki egy jó nagy büdös pofont hátha attól észhez tér. Mondjuk egy atyai pofon neked sem ártana....
12/40 anonim válasza:
Azt akarja hogy rendszeresen verjed, vagy cumizzad? Vagy meg is akar dugni?
13/40 anonim válasza:
Költőnő rímekbe foglalná kérem?!
14/40 anonim válasza:
A kérdés az hogy te mit akarsz? Mert neked sincs ellenedre én úgy látom.
15/40 A kérdező kommentje:
Hát engem nem izgat fel nagyon, de azért nem lövöm főbe érte. Meg egyszer amikor egyedül voltam masztiztam és besunnyogott a házba halkan és ő is elkezdte kiverni. Azt mondta hogy ki szeretne nyalni
2014. okt. 4. 09:27
16/40 anonim válasza:
A kérdezőt kéne agyonverni!
Ő az öregebb...meg miért verte ki a testvérének?:O
17/40 anonim válasza:
Tegnap kiverted neki, ma hagyni fogod hogy kinyaljon téged, holnap már meg is akar dugni. És azt is hagyni fogod.
20/40 Költőnő? válasza:
Tudod melyik népcsoport sajátossága a családon belüli szex..? Ezzel az erővel sz**pd le apádat is, mert hát ugye mit számít az, haladjunk, meg akkor már legyen egy leszbi kalandod is, nyalasd ki magad anyáddal mert hát ugye mit számít az...
Végül is családban marad, igazad van.... Aztán h a születendő kölköknek ki mije lesz, az már ugyanmindegy...
Hagyd a gondolkodást, csak összezavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!