Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy problémám lenne, hadd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Devecsering kérdése:

Egy problémám lenne, hadd vágjak a közepébe. Szeretem az egyik legjobb haveromat, aki történetesen fiú. Jöjjön a probléma?

Figyelt kérdés

Ezzel szerintem nem is lenne baj, de a srác sajnos nem tűnik olyannak, aki ilyen "más", mint a többiek. És itt jönne a problémám. A tegnapi nap besokalltam. Egyszerűen nem tudtam másra gondolni, csak rá. Azon gondolkoztam, hogy elmondom neki minél hamarabb, de rájöttem, hogy nagyon rossz ötlet lenne. De ha nem mondom el neki, vagy egyáltalán bárkinek, akkor lassan felőrlődök a mindennapos nyomás alatt. Az iskola, az edzéseken elvárt dolgok, és még ez is.

Egy pár hasznos választ ha kapnék, a világ legboldogabb embere lehetnék néhány héten belül :) előre is köszönöm 16/F

2014. okt. 2. 00:28
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Nagyon helyes, és örülök, hogy így alakultak a dolgok. :) Azonban így most majd viszont figyelned kell arra, hogy ezzel a bizalommal, amit méginkább kiérdemeltél nála, nehogy visszaélj, meg kell tanulnod neked is, meg a barátodnak is kezelni ezt az új, valamennyire megváltozott helyzetet, viszonyt.

Ha ---akár ebben--- tudok a segítségedre lenni, vagy kérdezni, beszélgetni szeretnél, keress meg privát üziben, talán tudok segíteni!

2014. nov. 11. 23:43
 22/24 Toti30 válasza:

Kedves kérdező!

A baráti viszonyt kár féltened, hiszen az már oda van. Ugyanis ha te szerelmes vagy, vagy csak többet érzel iránt, az már nem barátság. Egy kamu baráti kapcsolattal meg nem gondolom, hogy sokkal előrébb vagy. Szerintem azt lenne fontos megítélned, hogy ő tudná e a feltárulkozásodat kulturáltan kezelni, amennyiben nem nyitott arra, hogy közeledjetek egymás felé. Mert ha attól kell tartanod, hogy a melegségedet kihasználva kínos szituációba hoz, megaláz mások előtt akkor elég sok a veszteni valód. Viszont ha olyan embernek ismerted meg eddig, aki egy egyszerű "bocsi, de nem" után továbblépne és biztonságban tudhatnád a nemi orientációd nála, akkor mit veszíthetsz? Még az is lehet, hogy szerelemre találnál.

2014. nov. 11. 23:58
 23/24 Toti30 válasza:
Opps, ezt a 3 oldalt lehet érdemes lett volna végig olvasnom a válaszadás előtt. Bocsi!
2014. nov. 11. 23:59
 24/24 A kérdező kommentje:
Utolsó :D az elején megijedtem, de mivel gondolom már végigolvastad láthatod, hogy mindenben támogat engem, és nem szeretné eldobni a barátságot :D de amúgy jó az észrevétel, csak nem itt ;)
2014. nov. 12. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!