Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy problémám lenne, hadd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Devecsering kérdése:

Egy problémám lenne, hadd vágjak a közepébe. Szeretem az egyik legjobb haveromat, aki történetesen fiú. Jöjjön a probléma?

Figyelt kérdés

Ezzel szerintem nem is lenne baj, de a srác sajnos nem tűnik olyannak, aki ilyen "más", mint a többiek. És itt jönne a problémám. A tegnapi nap besokalltam. Egyszerűen nem tudtam másra gondolni, csak rá. Azon gondolkoztam, hogy elmondom neki minél hamarabb, de rájöttem, hogy nagyon rossz ötlet lenne. De ha nem mondom el neki, vagy egyáltalán bárkinek, akkor lassan felőrlődök a mindennapos nyomás alatt. Az iskola, az edzéseken elvárt dolgok, és még ez is.

Egy pár hasznos választ ha kapnék, a világ legboldogabb embere lehetnék néhány héten belül :) előre is köszönöm 16/F

2014. okt. 2. 00:28
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Az előzőben kicsit 6-os kommentjére is válaszoltam :D
2014. okt. 2. 14:11
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt mondtam, hogy lehetetlen, hanem, hogy ugy látod, de ugy nézz ki nek ugy látod :D

Ha ugy érzés van ra esély, előbb utobb ugy is ki fogsz neki borulni, mert lehet eljön az a pillanat, amikor annyira elviselhetetlen lesz az érzés, hogy mar azt mondod, ha vége a barátságotoknak is jobb mint ha igy lennének, de most nem a jövőt mondtam ezzel, hanem a jövőbeli gondolat menetedet. De ha bevallod természetesen mas is lehetséges, ha meg nem érzed készen magad arra, hogy bevalld neki, akkor ne tedd, majd ha készen állsz ra :)

7-es

2014. okt. 2. 17:24
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg nagyon jó barátok vagytok, akkor ha nem is azonnal de előbb utóbb el kéne fogadnia azt, hogy te a fiúkhoz vonzódsz. (magamra vonatkoztatva ha a legjobb bnőmről kiderülne ez a dolog, hát meglepne az fix., de semmiképp se szakítanám meg vele a barátságomat - bár az is igaz, hogy én eleve toleráns ember vagyok)

De visszatérve rád, talán előbb azzal kéne kezdeni, hogy abban vagy őszinte vele, hogy téged nem a lányok érdekelnek. Nyilván jól meg kell választani, mikor és hogy mondod el neki ezt is.

Az, hogyan reagál erre, vagy hogy mennyire változik meg a hozzáállása feléd, már némi útmutatást ad neked, hogy mi erről az egész dologról a véleménye.

Ha ez az oldala a dolognak rendeződött, még mindig barátok vagytok és úgy érzed nyugodtan bevallhatod neki, hogy te kicsit többet érzel iránta mint barát.

Egyébként hány éve vagytok legjobb haverok?

A túl a barátságon film ötlet... hát nem tudom, nekem egy ilyen kérdés után kb. minden leesne.

2014. okt. 2. 17:40
 14/24 anonim válasza:
100%
Ugyanebben a helyzetben voltam tavaly ilyenkor, fél évig megőrültem a legjobb haveromért, és februárban nem bírtam tovább és kinyögtem neki, és kiderült h ő is vonzódott felém, de egy hét múlva elég csúnyán vége lett, azóta szóba se állunk egymással, de neked csak annyit akarok mondani, hogy ne éld bele magad túlságosan (tudom, hogy nem lehetséges, de ha heteró, akkor csak te fogsz szenvedni) Hajrá :) 16/F
2014. okt. 2. 17:51
 15/24 A kérdező kommentje:
13-as :) lassan 3 éve vagyunk ennyire jóban, mivel egy gimibe vettek fel minket, és egy osztályba...8.osztály elején kezdtem el valamit érezni, amit eddig nem nagyon: nem érdekeltek a lányok. Szóval ez egy gyors folyamat volt nálam.
2014. okt. 3. 07:43
 16/24 anonim ***** válasza:
Na most, ha rendszeresen néz téged, akkor elég sanszos, hogy te is bejössz neki. Szerintem próbáld meg valahogy óvatosan kipuhatolni, hogy ö is vonzódik-e a fiúkhoz, és ha igen, akkor nyugodtan elöbújhatsz neki.
2014. okt. 5. 04:48
 17/24 A kérdező kommentje:
1 hónap múlva mindent megírok :) akkor remélem minden kiderül :)
2014. okt. 11. 07:20
 18/24 A kérdező kommentje:

Hát nem jött össze...ő sajnos nem meleg. Én 1,5 óráig bőgtem, ő felváltva sírt és roskadt magába. Rengeteget segít mindkettőnknek az osztálytársnőnk, akit beavattam kb egy hete. Ma megbeszélem a sráccal a dolgokat, mert barátként sem akarom elveszíteni. De úgy érzem, megértő lesz...nagyon nehezen fogja elfogadni, de pár hét múlva talán túl lesz rajta.

/kiegészítés/ már 1 éve szeretem, ezt mondtam el neki...ettől borult ki nagyon.

2014. nov. 8. 06:51
 19/24 anonim válasza:
A lényeg az, hogy kiderült, tudod a választ, és nem fogsz felörlődni a kételyeidbe! Nekem is van egy olyan spanom, aki pontosan ugyanebben a cipőben van, lassan 4 éve, hogy megírta itt a kérdését, de veled ellentétben ő máig nem mert lépni, minden jótanácsom, javaslatom ellenére sem, és vannak olyan időszakai, amikor örlődik. Neki fontosabb az, hogy ne veszítse el a legeslegjobb barátját, és ez úgy gondolom, érthető is, ahogy az a te esetedben is van.
2014. nov. 11. 15:48
 20/24 A kérdező kommentje:
Azt tudni kell, hogy ő viszont mindenben támogat engem, a történtek ellenére is...legjobb barátom, és nem akar ő sem elveszíteni engem, függetlenül attól, hogy máshogy szeretem, mint csak barátot :)
2014. nov. 11. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!