Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalás? Nagyon szemét dolog?
Arról van szó, hogy néha megnézem, ha valaki szép. Eszem ágában sincs megcsalni barátnőmet, teljes szívemből szeretem őt, nekem nem kell senki más, még csak alkalmilag sem. Meg nála nehéz szebbnek lenni, legalábbis az én mércém szerint.
De néha előfordult, hogy rácsodálkoztam egy lányra, hogy tük szép. Meg van, akire egyszerűen kellemes ránézni. Ma is a suliban véletlenül az egyik 9.es csajon akadt meg a szemem. Bár nem is mint nőt néztem meg, hanem olyan gondolatom támadt, hogy tük jó lenne, ha ilyen aranyos kishugom lenne.
Meg azért ne úgy képzeljétek el, hogy egész nap lépten-nyomon a csajokat lesem, csak szimplán tetszik, ha valaki szép.
Nagyon rossz ember lennék?
Miért? Ha most azt mondom, hogy nem az, akkor nem fogod csinálni? (tudod, ne gondolj a rózsaszín elefántra esete :D)
A fantázia egy dolog. Mindenkinek van, de legalábbis a nagy többségnek igen.
Viszont nem kell mindent a másik orrára kötni, mert csak a feszültség van belőle. (lsd: 5-ös)
Gyááá, akkor ide is leírom: nem szabad hagyni jottányit sem engedni az alapvető emberi viselkedésedből senki kedvéért!
Magad miatt sem, meg a másik miatt sem.
Azért nem szabad, mert fantáziálni, képzelődni, gondolkodni, beszélni, mozogni, nevetni, tüsszenteni, vizelni, étkezni, aludni, stb. MINDEN ESETBEN JOGOD VAN.
És ezeket a jogokat senki sem veheti el tőled.
#11: eddig sem élveztem el úgy, hogy másra fantáziáltam. :-) Igen, a rózsaszín elefánt :D de azért az kicsit más. :)
Bűntudatom is lenne, ha másra megyek el :/
#12: mint írtam, ez elég távol áll tőlem. Az, hogy megakad a szemem néha egy szép lányon, vagy van, hogy valamelyik lány ismerősnek ha látom facen, hogy új képei vannak, megnézem. De nem vagyok olyan, mint az egyszeri útépítő munkások, akik füttyögetnek meg megfordulnak, ha egy jobb csaj elmegy mellettük. :D
#13: köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!