Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Lett már valaki miattatok öngyilkos?
"Nem.
És ha meg is tenné valaki, akkor sem magam hibáztatnám."
Írta az egyik fentebb levő génhulladék, ilyenek miatt és egyébként se szabad, túl kell lépni ezeken a retardáld qvákon, eszébe ne jusson senkinek!
# 12
Szerintem meg az olyan emberek a genetikai hulladékok, akik úgy nyírják ki magukat, hogy másra hárítják a felelősséget.
Kaptam már öngyilkossággal fenyegetőzést hímneműektől (mert ugye ezeket nem szabad férfinak nevezni), egyszer konkrétan azért, mert nem akartam vele randizni. Nevetséges és egyben felháborító volt, és nem, nem lettem volna hibás, ha megteszik.
Inkább az ilyen emberek a retardáltak.
Te pedig szimplán annyira szánalmas vagy, hogy még annyit sem érsz, hogy cifrát káromkodjak rád. :)
Senkit nem küldtem el bunkón soha életemben, és nem utasítottam el semmilyen társalgást, minden csóri nyomorultnak adtam esélyt régebben, akiknek senki más nem adott (és ők csinálták jól). Van barátom is, szóval az is randival és társalgással indult.
De szerintem mindenkinek szíve joga, hogy eldöntse, hogy kivel akar randizni, és ettől nem lesz szemét kva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!