A részegen balesetet okozó sofōrök mit élhetnek át ha miattuk hal meg valaki? Ilyen esetben ti öngyilkosok lennétek ha miattatok halna meg valaki?
Nekem csak gyorsasági motorom van, itt ha valaki kilép elém, akkor még én húzhatom a rövidebbet, hisz 60-80-nál nem fékezhetünk semmilyen motorral csak úgy hirtelen mert probléma lehet belőle.
Ennek ellenére meggyőződésem hogy legrosszabb esetben is egy töréssel megúszható ha motoros üt el embert, bár itt már a gyalogos esése és a váz a testtel való találkozása, a döntő szempont.
Soha nem lennék öngyilkos mert van ami ideköt a földre, és szeretem csinálni, egyedül azt bánnám míg élek hogy nem ülhetek törvényesen motorra, ha ne adj isten végleg elveszik a jogsimat.
Bár ezek csak képzeletbeli dolgok hisz inni sose ittam
Szerintem aki részegen volán mögé ül, az józanul sem normális. Engem soha nem lehetne rávenni hogy vezessek ittasan. 42 éves vagyok de még nem fordult ilyen elő. Tehát nem tudom megmondani mit tennék ebben az esetben.
Ôngyilkos biztos nem lennék.
szerintem csak azon vannak, hogy most ezért mit fognak kapni
a megbánás, bocsánatkérés is csak egy védőügyvéd-javasolta protokoll, ami valahol enyhítő körülménynek számít, ezért bírtam Stohl esetében is, hogy annyira felfújták, meg színpadizálták a nagy bocsánatkérését
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!