Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 évesen ciki már az öcséddel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 évesen ciki már az öcséddel fürödni? Ő 14

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 16:12
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:

23.29

ja növéreddel ba.ni... nem nagy lelkisérülés....

2010. jan. 22. 16:46
 42/67 Tutujka ***** válasza:
88%

Mindkettőtök már abban a korban van, amiben már kialakult a természetes sexuális vonzódás a másik nem iránt.

Te 18 évesen gondolom már nem vagy szűz, az öcséd még talán az.

Ne legyél a tanítónéni.

Ezt bízd egy kívülállóra.

Az öcséd ne a te testeden fedezze fel a női test szépségét, a női test utáni vágyat.

Ez BETEGES.

Gondolj bele, ha az öcsi majd oda kerül és egy számára szimpatikus lánnyal összejön, s oda kerülnek, hogy megtörténjen a dolog, akkor majd a Te arcod fog előtte lebegni.

Ezt frusztrálni fogja, gátlásos lesz, minden csajban a nővérét fogja keresni.

Szerintem már késő, az öcsi sexuálisan aberrált lesz.

2010. jan. 22. 19:07
 43/67 anonim válasza:
-.-"
2010. jan. 25. 17:39
 44/67 anonim ***** válasza:
100%
ez a kedvenc kérdésem
2010. jan. 25. 17:46
 45/67 anonim válasza:
100%
egyszerűbb lenne a dolog ha a kérdező megválaszolná hogy miért fürdenek együtt....
2010. jan. 25. 17:48
 46/67 anonim ***** válasza:

Ha te nem érzed cikinek meg ő sem, vagyis nem vagytok szégyenlősek akkor kitérdekel.

Együtt fürdést nehezen tudom elképzelni egy hazai méretű kádban, vagy zuhanyfülkében, mert ott aztán csak úgy lehet elférni egymás mellett, hogy valamelyest érintkezik a testetek egymással.

Még akkorsem ha fiatalabbak lennétek.

Együtt fürödni csak addig amíg az egyiknek nem kezd el kifejlődni a másodlagos nemi jellemzői.

Ha visszajátszuk az időt és tételezzük fel, hogy kis korotok óta igy megszoktátok akkor nem vagytok egymás előtt szégyellősek.

egy lánynál 12-14 évesen már elkezdenek fejlődni nőiesedni, mellek, szeméremszőrzet stb.

amikor te voltál 12-14 éves akkor az öcséd csak 8-10 volt.

Nem kellett volna látnia még ilyesmit neki akkor, pláne nem a nővérén.

Ekkor kellett volna különválasztania fürdéseiteket.

(a nyulakat is különválasztják egy bizonyos idő után különben megb.szák egymást amint ivarérettek)

Szüleitek mit szólnak hozzá?

Mellesleg szerintem is FAKE kérdés, mert nem kaptunk rá választ, hogy miért fürödnek együtt még most is, és miért csak most merült fel benne 18 évesen, hogy ezt már nem kellene.

De azért válaszoltam. :)

2010. jan. 25. 18:09
 47/67 anonim ***** válasza:
hát sztem elég tré de te tudod
2010. jan. 25. 18:37
 48/67 anonim ***** válasza:
45%
TARKÓNLÖVÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS !!!
2010. jan. 25. 18:52
 49/67 anonim ***** válasza:
Kisebb korba normális, de ilyen korba már kib@aszottul aberrált. Ha nincs pénz külön fürdeni, akkor először fürödj meg te, aztán ő megfürdik a vizedbe, vagy akármi, de ez így gyökérség és úristen... válaszolj már légyszíves! MIÉRT KELL EGYÜTT FÜRDENETEK? nem hiszem el hogy ennyire jóba vagytok... áh sz0pd le akkor. idióta
2010. jan. 25. 18:58
 50/67 anonim ***** válasza:

előző vagyok de ez k.rva poén :DDDDDDDDDDD

EZ A KÉRDÉS MIT KERES A SZEXUALITÁS KATEGÓRIÁBA? XDDDDDDDDD

behalok :DDD

2010. jan. 25. 19:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!