Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet fürödni ha megvan?
Tamponnal nyugodtan lehet fürdeni.
Csak cseréld sűrűn.
Tamponnal lehet, fürdés előtt nem sokkal beteszed, utána ha kijössz rögtön cseréled.
Neten sok hasznos információ van róla.
Beraksz egy tampont és lehet fürödni. Csak arra vigyázz, hogy mindig cserélgesd azért :) Amúgy fura, hogy ezt a pasid furcsállja... nem is tudja, hogy mikor van meg? Nem tudom, ez nálunk olyan alap, mivel ez egy természetes dolog, semmi szégyellnivaló nincs benne.
19/L
Most miért olyan nehéz megmondani neki, hogy megjött és nem akarsz bemenni a vízbe...?
Én a helyedben nem mennék be, gondolhatnál a többi fürdözöre is... Szerintem te se szívesen ülnél olyan vízben amibe valakinek a vére folyik :S
Meg lehet a barátodnak mondani. A világ egyik legtermészetesebb dolga, hogy a nők menstruálnak.
Egyébként tamponnal sem mindig ajánlatos a fürdőzés, mert ilyenkor fogékonyabb vagy a fertőzésekre és nyitott a méhszáj.
mondd meg a pasidnak h megjött a munkamániás mikulás..
egyböl levágja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!