Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik miért a mell-fenék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért a mell-fenék nélküli 50 kilós nőket istenítik?

Figyelt kérdés
Komolyan mi olyan észvesztő egy ilyen csajban? A kiálló csípőcsontjai, meg a hatalmas rés a combja közt ha áll, ez szexi? Egy ilyennek hogy markolsz bele a fenekébe vagy a cicijébe? Csak a csontot meg az izmot érzed, rácsapsz a fenekére megfájdul a kezed.. Ez jó? Csak mert jött egy ilyen kislány hozzánk dolgozni, és azóta az összes férfi még a 40 évesek is rajonganak érte, meg szexuális hangulatban vannak egész nap. Mellesleg az arca elég átlagos, mindenki a testéért van oda.
2014. szept. 28. 15:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%
Ha küldesz képet erröl a " mell-fenék nélküli 50 kilós"-rol meg magadrol, talán meg tudom érdemben válaszolni.
2014. szept. 28. 16:09
 12/18 anonim ***** válasza:
Talán ahelyett, hogy a többi elhízott 40-es nővel karöltve kiutálnátok szegényt pusztán irigységből, esetleg el is kezdhetnél törődni a saját alakoddal.
2014. szept. 28. 16:20
 13/18 anonim válasza:
0%
te sz*r malac, röfögj nekünk. hihi
2014. szept. 28. 16:24
 14/18 anonim ***** válasza:
51%

Birom, hogy a nők mennyire utálják egymást.

Ezért jobb férfiakkal dolgozni.

Amúgy nemtudom mit csodálkozol, hogy nem az elhízott nőkre csorgatják a nyálukat.

2014. szept. 28. 16:59
 15/18 anonim ***** válasza:
30%
én sem értem, hogy az ilyen csont bőr nőkön mit esznek. talán kislányra hasonlít az alkatuk és ez teszi őket izgatóvá.
2014. szept. 28. 17:26
 16/18 anonim ***** válasza:

1. menj mozogni, ha röfi vagy

2. mást megszólni ocsmny dolog és gerinctelen - irigykedni még inkább

3. ha formás 50 kilós, az szép (és akkor van feneke, meg melle, csak épp izmos és nem löttyedt)

50-51 kilósan iszonyú jó alakom volt, vékony voltam, csupa izom, meg is fordultak utánam.

Most már tényleg se melle se segge csaj lettem (hormonbaj, gyógyik...), de a párom szerencsére szeret. Nekem rossz, csoda, hogy még hozzám akar érni, de ő szeret, és tudja, hogy önhibámon kívül lettem ilyen. Csak annyit kér, hogy próbáljak meg hízni, a saját egészségem érdekében.

2014. szept. 28. 18:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Én azt szeretem, ha egy lánynak van combja feneke, a vékonyság nem szexi.
2014. szept. 29. 18:43
 18/18 anonim ***** válasza:

esetleg azért mert ő így érzi jól magát,ez érződik is rajat (kisugárzás) és a pasik az olyan lányokat szeretik akik sexi(sajátmaguk szerint is) és nem azzal vannak elfoglalva,hogy:nagy a seggem,és kövér vagyok,stb.

tessék lefogyni,és te is vonzó leszel.

2014. okt. 1. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!