Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért a mell-fenék nélküli 50 kilós nőket istenítik?
Birom, hogy a nők mennyire utálják egymást.
Ezért jobb férfiakkal dolgozni.
Amúgy nemtudom mit csodálkozol, hogy nem az elhízott nőkre csorgatják a nyálukat.
1. menj mozogni, ha röfi vagy
2. mást megszólni ocsmny dolog és gerinctelen - irigykedni még inkább
3. ha formás 50 kilós, az szép (és akkor van feneke, meg melle, csak épp izmos és nem löttyedt)
50-51 kilósan iszonyú jó alakom volt, vékony voltam, csupa izom, meg is fordultak utánam.
Most már tényleg se melle se segge csaj lettem (hormonbaj, gyógyik...), de a párom szerencsére szeret. Nekem rossz, csoda, hogy még hozzám akar érni, de ő szeret, és tudja, hogy önhibámon kívül lettem ilyen. Csak annyit kér, hogy próbáljak meg hízni, a saját egészségem érdekében.
esetleg azért mert ő így érzi jól magát,ez érződik is rajat (kisugárzás) és a pasik az olyan lányokat szeretik akik sexi(sajátmaguk szerint is) és nem azzal vannak elfoglalva,hogy:nagy a seggem,és kövér vagyok,stb.
tessék lefogyni,és te is vonzó leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!