Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok élvezik azt, hogyha egy fiú jobban megnézi? (mellét, fenekét)
Ez önbizalom növelő számukra, vagy mit gondolhatnak ilyenkor a fejükben?
Kort is írjatok.
Nem. Személy szerint egy bunkónak tartom, aki így szemrevételez és még csak véletlen sem pillantok rá, nehogy azt higgye bátorítom...
22
lehet, hogy én vagyok szar, de én élvezem
mecsoda rossz kislány vagyok
Engem nagyon zavar.
Hihetetlenül zavarba tudok jönni.
18
A nő beállítottságától függ, van aki bóknak veszi,van akit felháborít,de őszintén,szerintem a többséget zavarba hozza,és nem a jó értelemben.
Ha mosolyognak is,az nem egy vidám mosoly hanem egy "nem tudom hogy reagáljak egy ilyen helyzetben úgyhogy csinálom azt amit belém vertek egész életemben és vigyorgok a férfinak egyet és elmenekülök" féle mosoly.
Én is ilyen vagyok, plusz fel is háborodok mert túlságosan elmerengek az ilyen tetteken és csak arra tudok gondolni hogy a pasas nem azért néz meg egy nőt hogy boldoggá tegye a hölgyet,hanem azért mert születési jogának tekinti hogy tárgynak tekintse a nő testét és nem érdekli hogy ez milyen hatást vált ki a másikból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!