Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kigyurt izmos test nagy elony ismerkedesnel?
Elmondhatatlan előny.
Üdv,egy magas vékony srác.
Nem, sőt vége, neked csengettek haver!
Hát nem tudtad, h a gyakorikerdeseken semmi esélyed nincs a nőknél a sportos alkatoddal????
Jó pont persze, de én már láttam olyan pasit nem is egyet, akinek a teste tökéletes volt, de a feje annyira otromba, hogy még bottal se :)
De ez egyértelmű, a nők hamarabb megnéznek egy jó kiállású és jó testtel rendelkező pasit, mit ahogy ez a férfiaknál van a nőkkel szemben. :) mindenki a szépet nézi hamarabb, akárki akármit mond.
az a lánytól függ, nála előny-e.
de általánosan elmondhatom szerintem, hogy egy sportos (nem testépítő szétkoxolt!!pfejj) előnyösebb, mint egy zsíros tohonya test.
Ezt pár perce írtam másik topikba:
niki_vagyok nevű felhasználó válasza:
Nyugi, nem mindenkinél a méret dönt.
Sokakat taszit egy kigyurt pasi (engem is) és hamarabb válaszanék egy vékonyabb fiút.
Mindenkinek más jön be, más az esete.
Bizti lesz akinek te vagy külsőleg a legideálisabb, szóval no para ~_~
Szóval nem, nálam kevésbé esélyes egy kigyurt pasi, de ha valakinek az ilyen, vagy ehhez hasonló az esete, akkor hajrá, egészségetekre ^^
Hatalmas előny sajnos,ha nekem is lehetne olyan testem,már rég megcsináltam volna.De a genetikám miatt semmit nem tudok tenni sajnos,hiába próbáltam én edzeni meg sokat enni,vagy mindenféle kiegészítőket szedni hozzá,semmit nem használt.Magasnak és vékonynak maradok így,amit kb. mindenki semmibe néz,és észre sem vesznek,vagy keresztülnéznek rajtam... :/
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!